Flyverdragter

Skal dit barn ud og lege i vintervejret, så er en flyverdragt den optimale beklædning. Vi har flyverdragter til små babyer og hele vejen op til store børn. Nogle med tykt fór og andre, som dækker alle de kolde sæsoner. Find din favorit herunder.
403 resultater.

Flyverdragter til børnene

De fleste forældre – og naturligvis, så absolut børnene – er enige om at udendørsleg  under ingen omstændigheder må begrænses. Selv ikke, når det bliver ren istid! Det er jo som man siger: Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning.

Og med en god flyverdragt til børnene er man faktisk nået rigtigt langt. En flyverdragt, som både kan holde varmen, er åndbar og let at bevæge sig i, giver børnene alle chancer for at fortsætte legen ude i vintervejret uden bekymring, og heldigvis, så findes der da også bjerge af flyverdragter til både koldt og ekstra koldt vejr på markedet. Men klap hesten før du går amok – husk at barnet også har brug for et par andre ting. Skiundertøj, mellemlag, huer og vanter for slet ikke at tale om gode vinterstøvler.

Kæmpe udvalg af flyverdragter til børn på jollyroom.dk

I Jollyrooms suveræne online udvalg, som faktisk er Nordens største, finder I naturligvis alt, man kunne tænke sig af flyverdragter til babyer såvel som til børn. Her har vi en flyverdragt til enhver smag og enhver størrelse fra mærker som alle kender. Find Mikk Line flyverdragter, Didriksons flyverdragter, Name it og Mini A Ture flyverdragter og mange, mange flere. Flere af mærkerne og modellerne er blevet kåret som bedst-i-test, og når du først har bestilt, tager det kun et par dage, før tøjet er ankommet og klar til brug.

Var der andet børnetøj i manglede? Glem ikke at vi tilbyder prisgaranti, når du handler hos os, så du kan altid få den bedste pris på nettet her..

;