Børnejakker

Med den helt rigtige jakke kan dit barn lege udenfor hele året rundt, uden at blive kold eller våd. Hos os finder du et bredt sortiment af børnejakker til al slags vejr. Alt fra tynde forårs- og sommerjakker til vind- og vandtætte overgangsjakker og multifunktionelle vinterjakker.
728 resultater.

Find din børnejakke hos Jollyroom

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte børnejakke, uanset årstid. Se vores brede udvalg af børnejakker, der sørger for, at dine børn har det behageligt, samtidigt med at de er moderigtige i al slags vejr. Jollyroom er det rigtige sted at kigge, når det kommer til at udstyre dine børn med funktionelt og slidstærkt overtøj, der opfylder kravene til energisk leg og familieeventyr.

Hos Jollyroom forstår vi, hvor dynamiske dine børns behov er til hver enkel sæson, og derfor tilbyder vi kendte mærker som Didriksons, Petite Cherié Atelier, Nordbjørn og Lindberg. Disse mærker repræsenterer toppen af design og pålidelighed, så uanset om du leder efter en foret, varm parka jakke, en vandtæt skaljakke eller en let termojakke, kan du være sikker på at finde en jakke, der opfylder alle dine krav.

Hvilken jakke til hvilken sæson?

Med et år, der byder på alle årstidernes forskellige vejr, kan det være lidt af et puslespil at vide, hvilken børnejakke der passer til hvilken sæson. Brug denne korte guide til at vælge en børnejakke, der passer til de forskellige årstider!

  • Vinteren kræver det højeste niveau af isolering. Kig efter en vandtæt vinterjakke med svejsede sømme og dun- eller syntetisk foring, såsom en dunjakke eller puffer jakke. En aftagelig hætte, reflekser til mørkere dage og snelås om håndleddet, der holder sne og fugt ude, er alle detaljer, som er gode at have på en vinterjakke. En vinterjakke med disse egenskaber holder dit barn varmt i løbet alle sæsonens aktiviteter, uanset om det er sneboldkampe eller leg på kælkebakken.

  • I takt med at temperaturerne stiger, og foråret så småt titter frem, er det stadig nødvendigt at bære en varm jakke, men mobilitet og åndbarhed bliver endnu et vigtigt aspekt. Vores udvalg af overgangsjakker og forårsjakker er ofte lavet af lettere materialer med vandafvisende egenskaber og god åndbarhed, så de kan klare forårsregnen, samtidig med at de giver bevægelsesfrihed til alle børnenes eventyr.

  • Sommeren kræver ikke så tungt tøj, men en let børnejakke til sommeraftenerne ved bålet eller de mere blæsende strandture er altid god at have. En sommerjakke har god åndbarhed, er hurtigttørrende og giver beskyttelse mod UV-stråler uden at være for varm.

  • Efteråret, den smukke overgangsperiode, kræver tilpasningsevne. Vores udvalg af efterårsjakker kombinerer ofte elementerne fra både vinter- og forårsjakkerne. De har et dejligt, varmt for kombineret med en lettere vægt, der giver komfort, når børnene hopper i alle bladbunkerne eller skal ud på en frisk morgentur til skole eller børnehave. Her begynder hætter, fleece og reflekser igen at blive et vigtigt aspekt.

Uanset årstid, så sørger Jollyroom for, at du har adgang til de bedste børnejakker på markedet, der ikke kun er funktionelle, men også har uovertruffen stil. Lad ikke vejret bestemme, hvad der er sjovt – med den rigtige jakke til hver sæson kan I nyde hvert eneste øjeblik udendørs!