Børnejakker

En god jakke skal både være behagelig, dejlig og samtidig beskytte dit barn mod årstidens vind og vejr. Vi har et stort udvalg af funktionelle og slidstærke jakker til alle årets sæsoner, så dit barn kan lege udenfor uanset vejret.
917 resultater.

Børnejakker til alle sæsoner og al slags vejr

Mange forældre husker måske, hvor kedeligt det var, at skulle have en jakke på, når man leger udenfor som barn – hvordan man løb ude og legede kun iført en trøje, med mor eller far i hælene, viftende med en vindjakke. Ja, det er et klassisk scenarie, som vi desværre ikke har nogen kur mod.

Når det er sagt, så er udvalget af jakker til børn noget helt andet, end det var for bare nogle få år siden. Moderne børnejakker er praktiske, dejlige at have på og lette at bevæge sig i, og når det kommer til udvalget af modeller, så er der masser at vælge i mellem. Der er smarte og funktionelle jakker til børn i alle aldre og enhver anledning: efterårsjakker, forårsjakker, vinterjakker og sommerjakker; softshelljakker, vindjakker, fleecejakker og dunjakker. Ja, med andre ord: Der er virkelig noget for enhver smag!

Find dit barns nye jakke blandt Nordens største udvalg til børn og babyer

Her på Jollyroom har vi sikret os et stort udvalg af jakker til drenge og piger i alle aldre – til alle årstider og sæsoner. Her kan du finde gode dunjakker, overgangsjakker, anorakker, vindjakker og softshelljakker til børn – ja, listen er lang! Vi har desuden nogle af de allerbedste varemærker på markedet, så uanset om du er på jagt efter en Didriksons regnjakke, en Hummel vinterjakke eller en fin frakke fra Mini A Ture, så har vi det her!

Tag også gerne et kig på resten af vores sortiment af overtøj til børn. Her kan du finde masser af regntøj fra de samme kvalitets mærker samt fantastiske flyverdragter, børnesko og uendeligt meget mere!