En god regnjakke er et must til skoleudflugten, eller når der skal leges udenfor i det regnfulde forårs- og efterårsvejr. Vi har et stort udvalg af funktionelle regnjakker både med og uden for, der passer til lige netop dit behov!
96 resultater.

Med en god og funktionel regnjakke behøver legen aldrig at slutte!

Hvis der er noget man som forældre hurtigt opdager, så er det, at når børnene leger udendørs, eller bare leger generelt, så er der næsten ikke noget, der kan stoppe dem! For et barn er vejret aldrig en begrænsning, ja ofte kan det faktisk være en inspiration! Børn elsker nemlig at lege i timevis i både regn, slud og sne og netop derfor er det vigtigt, at de er klædt godt på. En god regnjakke er eksempelvis et must, når det øser ned og til forskel fra før i tiden, er en regnjakke ikke længere bare en regnjakke. Der findes et hav af gode modeller i forskellige materialer og med mange forskellige funktioner, så du kan både få en helt vandtæt regnjakke, en vandafvisende softshelljakke med god åndbarhed, der regulerer barnets kropstemperatur, samt en foret regnjakke, som er ideel som overgangsjakke til de besværlige mellemsæsoner. Kort sagt: Når det kommer til regnjakker, er der meget man kan vælge i mellem!

Hvilken regnjakke skal dit barn have?

Her på Jollyroom har vi naturligvis sørget for at have et bredt og varieret udvalg af regnjakker til børn, og vi har helt sikkert også et til dit! Vi fører pålidelige mærker som Reima, Didriksons, Hummel, Ticket to Heaven, CeLaVi og mange flere, så chancen for, at du finder lige nøjagtigt dét som du er ude efter er stor! Er du på jagt efter en gul regnjakke, som jo er et populært valg, eller én i en hvilken som helt anden pangfarve, ja så har vi det her. Vi har også regnjakker med alverdens smarte mønstre og motiver, men fælles for alle vores regnjakker er, at de er lavet i funktionelle materialer som barnet frit kan bevæge sig i uden at blive våd. De fleste regnjakker har også gode sikkerhedsfunktioner som reflekser og aftagelig hætte i tilfælde af, at barnet skulle hænge fast i noget.
Så er der kun tilbage at sige: god fornøjelse derude i regnvejret!