Regntøj

Husk regntøjet, så børnene kan komme ud og lege - også i regnvejr. Her har vi alt fra regntøj i gummi til åndbart letvægtsregntøj. Flere af mærkerne har desuden været bedst-i-test, så du er sikker på at regntøj i god kvalitet.
479 resultater.

Timevis af sjov leg i al slags vejr!

Børn ser muligheder i al slags vejr, også regn! Så er der dæmninger og vandpytter, som byder på spændende udeleg, og så er det ekstra vigtigt at have tøj, der passer til vejret. Man kan jo lege i timevis, bare man er tør og varm. Som forældre kan det dog være svært at vide, hvad du skal se efter, når det gælder funktionelt regntøj, der giver dit barn lige præcis den kombination af sikkerhed, slidstyrke og behageligt tøj, som er nødvendig. Der er regntøj med fór, så dit barn ikke fryser, selvom vintervejret lurer om hjørnet - det er aldrig sjovt at afslutte legen for tidligt, bare fordi man fryser! Vi har også regntøj, som er både vind- og vandtæt, så barnet ikke skal have flere lag på for at holde blæsevejret ude, og så må vi for alt i verden, ikke glemme regntøj med reflekser, så barnet bliver mere synligt i den mørke årstid. Et smart og praktisk sæt regntøj i skabet er et must for ethvert barn, som vil ud og lege hele året rundt.

Noget som er ekstra praktisk ved regnsæt til børn er, at det ofte er to-delt, så det kan bruges samlet, men også med regnjakke eller regnbukser for sig. Om foråret er det f.eks. ofte lunt, men vådt og sjasket, og så er det godt at have et par mudder- og vandtætte regnbukser på. Du kan også mikse og matche de forskellige dele med regntøj, som I allerede har derhjemme. Så kan legen fortsætte med en ny overdel, selvom regnjakken skal hænge til tørre. De fleste regnbukser har desuden justerbare seler og fodstropper, som sikrer, at vand og sjask bliver ude, hvor det hører til.

Hvilket regntøj skal dit barn ha´?

Her på Jollyroom har vi selvfølgelig sørget for at have et bredt udvalg, så du kan finde regntøjet, der passer bedst til dit barn, uanset størrelse og stil. I vores sortiment finder du kendte mærker, som Didriksons, Nordbjørn og Reima, som alle producerer regntøj i høj kvalitet med friske farver og mønstre.

Regntøjet har både vandtætte og åndbare kvaliteter, høj slidstyrke og reflekser samt aftagelig hætte som en ekstra sikkerhedsforanstaltninger, så barnet ikke går på kompromis med hverken komfort, sikkerhed eller kvalitet. Vi har selvfølgelig prisgaranti, så du kan være sikker på, at det regntøj du køber her, bliver til den billigste pris på nettet.