Elefanthuer er ikke kun for røvere og agenter. Et barn, som vil holde varmen om vinteren har også masser af glæde af den smarte klassiske hue, som dækker hele hovedet, undtaget ansigtet. Hold hals og ører varme med en af elefanthuerne fra vores sortiment.
34 resultater.

Elefanthuer til børn

Flyverdragten lynet godt op i halsen og elefanthuen trukket ned, så den beskytter både bryst og ryg, gør ethvert barn klar til at lege ude, også i koldt og vådt dansk vejr! Det sker endda, at man kunne ønske sig, at børnemode var voksenmode, og man selv kunne få lov at stå ved busstoppet eller cykle i modvind med en varm og lækker elefanthue, der lukker for den kolde vind. Med en tyk, tæt elefanthue til at varme både ører, pande, nakke og bryst er det nemlig intet problem at lege udenfor i timevis både på legepladsen og i haven, og vi ved jo alle sammen, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning!

Stort udvalg af elefanthuer på Jollyroom

Uanset om I er på jagt efter en lækker Joha elefanthue i uldkvalitet eller en funktionel og slidstærk Reima elefanthue, så har vi det her i vores store udvalg af vintertøj til børn. Huerne har sjove motiver og nogle elefanthuer er specielt til babyer mens andre er til større børn. Der er – kort sagt – elefanthuer til alle børn og babyer, så vinterlegen er reddet!

Vi har også de bedste mærker indenfor overtøj og vinterstøvler til børn, herunder Hummel, Didriksons og LEGO Wear, så hele vintergarderoben kan ordnes på én gang, og hvis I har spørgsmål til produkter eller til købet, så ring til vores fantastiske kundeservice, som sidder klar til at hjælpe alle hverdage på både mail og telefon.