Joha

I Jollyrooms sortiment finder du et skønt udvalg af babytøj fra Joha.

Joha er Skandinaviens største producent af uldtøj til dag og nat for barn og baby. Virksomheden blev grundlagt i 1963 og arbejder i dag efter samme principper, som i de tidlige år: Kompromisløs kvalitet, den bedste uld, holdbar pasform og udsøgt design.

I vores Joha-sortiment finder du bl.a. bodies, kjoler, babyhuer og babysko.

169 resultater.

Uldtøj til babyer

Hvis der er nogen, som er mestre i uldtøj til de mindste, så er det danske Joha!

Joha har arbejdet med uld siden 60´erne, og de har sat en ære i at udvikle lækkert, behageligt, praktisk og sødt babytøj og børnetøj, som tåler at blive brugt, og med det rigtige uldmix med bomuld og silke, så det altid føles godt. Uld er noget af det bedste, du kan trække på din baby: Det er åndbart, opsuger fugt bedre end de fleste andre tøjmaterialer, varmer og tempererer, så babyen altid har den mest optimale temperatur, og det er videnskabeligt bevist at babyer, der sover i uld, sover bedre. Joha uld er desuden let at vaske, slidstærkt og supersødt. Hvad mere kan man ønske sig af babytøjet? Nej, vel?!

Joha babytøj i stort udvalg på Jollyroom

Vi synes, at konceptet med sundt og godt tøj, ansvar for miljøet og rimelige priser er toppen! Derfor har vi selvfølgelig også Joha i vores sortiment, så I derude har mulighed for at anskaffe jer det bedste babytøj i uld med prisgaranti. Så tøv ikke med at dykke ned i kvalitetstøj fra Joha, som inkluderer både heldragter og bodyer, elefanthuer, leggings og joggingbukser samt trøjer og halsedisser – alt, hvad man har brug for til at holde varmen!

Har du mod på at shoppe videre, så tag et kig forbi andre kvalitetsmærker for tøj til børn som CeLaViDidriksons eller ebbe og Petit Bateau.