Vanter & Handsker

Vi har masser af varme handsker til børn fra kendte producenter som Didriksons, Reima, Kombi og Lindberg, som producerer gode handsker, vanter og luffer til børn. Se hele udbuddet her!
414 resultater.

Varme og vandtætte handsker til små og store børn

Godt, slidstærkt, varmt og funktionelt overtøj er nøglen til raske og glade børn, når vinteren rigtig slår til. Her skal man ikke glemme de små hænder – handsker er nemlig et must for børn i alle aldre! Til din baby er et par vanter eller luffer med snor og elastik god og en god lukning helt perfekt til at holde de små hænder varme. Til de større børn er vigtigt at handskerne er gode at bevæge sig i og samtidig er slidstærke, vandtætte og ikke mindst varme!

Kulde, regn og sne er ikke en forhindring for udendørslegen om vintere, og hertil gør vanterne det fantastisk. Glid ned af kælkebakken i en susende fart, lav engle i sneen eller byg fine snemænd. Samtidig kan du altid være sikker på, at dit barn er tør og varm – også på hænder og håndled. Selv når det er regnvejr og de små ikke kan holde sig fra den sjaskede sandkasse, behøver du ikke at bekymre dig. Mange handsker er i dag 100 % vandtætte og derfor perfekte til den våde danske vinter. Husk at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning!

 

Vanter, luffer og handsker på Jollyroom.dk

I vores store online udvalg kan du finde de bedste vanter til børn fra fingervanter og strikkede handsker af uld til skihandsker og vandtætte luffer med lynlås. På shoppen har vi mange fine designs, farver og klassiske mønstre fra populære mærker med god kvalitet som Didriksons, Reima, Celavi, Wheat og mange flere.

Hvis du er på udkig efter overtøj og tilbehør til dine børn, er du kommet til det rigtige sted. Vi har et bredt sortiment af skitøj, vinterjakker, flyverdragter og meget mere. Her kan du finde netop det, I mangler.

Husk at hos Jollyroom kan du altid være sikker på, at du får den bedste online pris med vores prisgaranti!