En puslepude bør være både praktisk og flot når der skiftes ble. I vores udvalg har vi flotte puslepuder med motiver, fremstillet i praktiske materialer, der er lette at holde rene, så bleskiftene kommer til at gå som en leg.
85 resultater.

Puslepude – et musthave til barnets første år

En puslepude er ikke bare en fuldendelse af puslebordet, det er også en ren og skær nødvendighed hver eneste gang der er gevinst i bleen eller du skal skifte tøj på den lille. Puslepuder, eller pusleunderlag som de også kaldes, kommer i mange flotte designs, så der er noget der passer til enhver indretningsstil, men fælles for mange af dem er, at de har høje kanter, så din baby ligger beskyttet og trygt. Mange puslepuder har desuden vandafvisende betræk, der kan tages af og vaskes, hvilket gør det enkelt at holde pladsen ren og pæn i en tid, hvor der er meget andet at lave end at bekymre sig om rengøring. 

Stort udvalg af puslepuder på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi ikke overladt noget til tilfældighederne, når det kommer til puslepuder. Vi har alle slags puslepuder, både med moderne mønstre og flotte farver. Vi har Puslepuder fra populære varemærker, så uanset om du er på jagt efter en stilsikker Leander puslepude, en økologisk puslepude fra Summerville eller én med sjove motiver fra Sebra - så finder du det lige her!

Vi har tilmed også pusleborde i mange forskellige modeller, ligesom vi har pleje og hygiejneprodukter til din baby, herunder lugtfrie og antibakterielle blespande, pusletasker med tilhørende pusleunderlag, og selvfølgelig også sutter og suttekæder. Kort sagt, finder du alt det børnefamilien behøver i hverdagen i vores store udvalg.

Og husk, hos os får du altid prisgaranti, så du er helt sikker på at få en billig puslepude, ja faktisk til den allerbedste pris online!