• Nerf-header-1920x700.jpg

NERF

Det populære legetøj fra NERF er elsket af både store og små. Her findes seje vandpistoler, blastere og tilbehør. Vælg blandt sejt actionlegetøj  fra serier som Elite, N-Strike, Ultra og Fortnite.

35 resultater.

Sejt legetøj fra NERF

Har du en lille agent eller actionhelt, der elsker at lege vildt med sine kammerater? Det er ingen hemmelighed, at når børn når en vis alder, så kan deres lege-præferencer gå i en lidt mere actionpræget retningen. Vandpistoler er selvfølgelig et sjovt indslag om sommeren, men mange vil tage det ekstra skridt og købe blasters af enhver slags. Hvis du kender et barn, der har det sådan, så er det NERF, du skal gå efter!

NERF blev grundlagt i USA i 1969 og laver de sejeste blasters, bue og pil-sæt, armbrøster og masser af andet til de små actionhelte. Alle NERFs blasters skyder med "Nerf Foam", der er et skumagtigt materiale, så der ikke er fare for, at børnene skader sig selv eller andre, selvom man selvfølgelig ikke må skyde mod ansigtet og sådan noget. Husk, det er jo bare en leg!

Find NERF i vores store udvalg

Her hos Jollyroom finder du masser af sejt legetøj fra Nerf! Så hvis du har en lille actionhelt, der er ude efter en blaster, en armbrøst eller bue og pil, så kan vi hjælpe dig, ligesom vi kan hjælpe dig med mange andre slags ting. Selvfølgelig har vi også et godt udvalg af NERF ammunition og andet, du kan få brug for. Hvis du skulle have spørgsmål til produkterne, så må du endelig ikke tøve med at kontakte vores dygtige og supereffektive kundeservice!