Nerf

Det er sjovt at lege politi og røvere, eller fangeleg, og med en af de superseje og sjove Nerf Guns til børn i spændende modeller og udformninger, bliver legen endnu mere episk. Find den perfekte Nerf Gun til drenge og piger, uanset om de er til armbrøst eller Zombie Strike, og når der er brug for en ekstra, børnevenlig ammunition til de futuristiske legetøjs-guns, så har vi også dem på lager. Nerf Foam er den helt perfekte måde at få børnene ud og lege!

64 resultater.

Seje legetøjspistoler fra Nerf

Har du en lille agent eller actionhelt, der elsker at lege vildt med sine kammerater? Det er ingen hemmelighed, at når børn når en vis alder, så kan deres lege-præferencer gå i en lidt mere actionpræget retningen. Vandpistoler er selvfølgelig et sjovt indslag om sommeren og også klassiske knaldpistoler, men mange vil tage det ekstra skridt og købe en legetøjspistol, et legetøjsgevær og blastere af enhver slags. Hvis du kender et barn, der har det sådan, så er det Nerf du skal gå efter!

Nerf Guns blev grundlagt i USA i 1969 og laver de sejeste legetøjspistoler, bue og pil-sæt, armbrøster og masser af andet til de små actionhelte. Alle Nerfs legevåben skyder med «Nerf Foam», der er et skumagtigt materiale, så der ikke er fare for, at børnene skader sig selv eller andre, selvom man selvfølgelig ikke må skyde mod ansigtet og sådan noget. Husk, det er jo bare en leg!

Find alt fra Nerf i vores store udvalg

Her på Jollyroom finder du masser af seje legetøjsvåben fra Nerf! Så hvis du har en lille actionhelt, der er ude efter en armbrøst eller bue og pil, så kan vi hjælpe dig, ligesom vi kan hjælpe dig med mange andre slags legetøjsvåben. Selvfølgelig har vi også et godt udvalg af Nerf ammunition og andet du behøver til dit legetøjsvåben. Hvis du skulle have spørgsmål til produkterne, så må du endelig ikke tøve med at kontakte vores dygtige og supereffektive kundeservice!