Fantastiske gyngeheste til børn, der kan lide at ride gennem børneværelset i fuld galop. Dette tidsløse og klassiske legetøj til små børn findes i mange forskellige modeller, så find den gyngehest, der passer til dit barn her.
30 resultater.

Gyngehesten – et klassisk legetøj, som aldrig går af mode

Havde du en gyngehest, da du var lille? Chancen for at svaret er et ja, er overvejende ja! Gyngehesten er er jo et gammelt – men godt! – legetøj, som børnene aldrig bliver trætte af. Nu om dage er der desuden alverdens forskellige gyngedyr – altså gyngeheste, som ligner andre dyr! Der findes både gyngesauere, gyngegiraffer, gyngehvaler eller får, ja you name it! Fælles for alle gyngedyrene er, at de er sjove, søde og fantastiske legetøj for børn.

Superstort udvalg af gyngedyr på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et bredt og utroligt fantasifuldt udvalg af gyngeheste til børn. Vi har alle de forskellige designs – fra den klassiske gyngehest til gyngeelefanter, gyngetigre og gyngemus. VI har ganske enkelt de sejeste og flotteste gyngedyr, man kan få. Og de kommer selvfølgelig alle fra kvalitetsmærker som Diinglisar, Kids Concept, Brio og Teddykompaniet.

Lad gyngehesten blive en del af indretningen med flot design og skønne farver. Så gør det heller ikke noget, at den ikke bliver stillet på plads hver gang. Og husk, at når du handler på Jollyroom, så gælder der prisgaranti, så du altid får den bedste pris online.

Har du husket alt legetøjet? Kig ind forbi vores kæmpestore legetøjsudvalg og find fødselsdagsgaver, julegaver og yndlingsgaver til både drenge og piger blandt gåvogne, dukker, kuglebaner, modellervoks, puslespil og meget mere.