Lad babyen nyde fornÞjelsen ved at svinge trygt afsted i en sjov babygynge. Det er bÄde sundt og sjovt at mÊrke farten og bevÊgelsen, og gyngerne har behagelige sÊder, som stÞtter babyen pÄ gyngeturen.
12 resultater.

Sjove og sikre babygynger til de mindste

Alle småbørnsforældre med en hektisk hverdag ved, at man kan nå at gøre underværker på få minutter, hvis vores kære små er underholdt af andre ting. Når vores børn stadig er meget små, kan det være svært som forælder at kigge væk et øjeblik uden at være nervøs for sit barns sikkerhed. Med en babygynge kan både forældre og børn slappe af. Lad din baby kigge, lege og underholde sig selv, mens du får lidt ekstra tid til praktiske opgaver, som nemt kan hobe sig op i en travl hverdag.

Babygynger er et alternativ til skråstole – samme basisfunktioner, men et andet design. Mange babygynger er fx elektroniske og kan tilbyde forskellige gyngemønstre og -hastigheder og kan samtidig stimulere dit barn med musik, lyde og meget mere. Skru op for underholdningen og legen med fine babygynger!

 

Klassiske og elektroniske babygynger på Jollyroom.dk

Hos Jollyroom har vi et stort udvalg af fine babygynger i mange forskellige modeller. Fælles for dem alle er, at de er gode og behagelige for dit barn at sidde i, perfekte til underholdning og fantastiske for forældre, der trænger til nogle uforstyrrede minutter til lidt praktiske opgaver. Find alt fra klassiske babygynger til elektriske skråstole med gyngefunktion og gyngestole med musik. Vi har et fantastisk sortiment fra populære mærker, der altid leverer høj kvalitet såsom Beemoo, Graco og Fisher-Price.

Tøv ikke med at tjekke vores øvrige sortiment af babyudstyr. Her kan du finde alt fra klassiske skråstole med mulighed for at ligge og sove, højstole perfekte til spisetid, vikler og bæreseler til at holde de små tæt på dig og pusleborde til at klare bleskiftet nemt og uden problemer.

Husk at du får prisgaranti hos Jollyroom. Så når du handler din babygynge hos os, er du altid sikker på, at du har gjort det bedste online køb!