Crocs

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af børnesko fra Crocs.

Crocs blev grundlagt i 2002 i Colorado, USA. Designet var oprindeligt ment til sejlads, men blev hurtigt en favorit til mange andre formål.

Virksomheden tilbyder funktionelt og moderigtigt fodtøj, og du kan finde børnesko i alle regnbuens farver i det skønne sortiment.

35 resultater.

Gode sko til små fødder

Med deres gode sko til både børn og voksne er Crocs blevet en favorit. Crocs blev grundlagt i 2002 i Colorado, USA, og designet var oprindeligt lavet til sejlads, men blev hurtigt et populært valg for mange. Crocs er let at genkende på den gode og farverige sko, og i sommerhalvåret er det ikke usædvanligt, at man får øje på et par klassiske Clogs.

Selvom Crocs er mest kendte for deres Clogs, som man i øvrigt kan pimpe med alverdens jibbitz-dekorationer, så har de også meget andet at byde på!  Der er vandtætte støvler, som tåler at hoppe i vandpytter i timevis, vinterstøvler til de kolde måneder, søde sandaler til hverdag og fest, og regntætte støvler i alle regnbuens farver!

Crocs sandaler er i øvrigt et godt valg som badesko, da de er lette at tømme for vand og sand, men også fordi de tørrer hurtigt. Ud over at være støddæmpende og lette, så er de også lugtafvisende, og de har et gennemtænkt ventilationssystem ved tæerne, der gør dem ekstra gode på varme dage. Alle sko fra Crocs har en ortopædisk sål, der er skridsikker og ikke efterlader mærker på gulvet.

Bredt udvalg til den bedste pris

På Jollyroom finder du et stor udvalg af Crocs, og vi har desuden prisgaranti, så du altid køber dine Clogs til den bedste online pris. Vi ved, hvor svært det kan være at finde det rigtige størrelse, og derfor har vi lagt størrelsesguide ind på flere af vores modeller, så det er lettere at vælge rigtigt første gang, men skulle det alligevel fejle, så giver vi fri retur på sko, så du har de bedste forudsætninger for at købe dine sko online. Crocs er som tidligere nævnt, kendt for sine farverige sko, men det stopper ikke her! Vi har en masse modeller i flotte mønstre og med motiver af blandt andet Mickey Mouse, Frost, Star Wars og Biler, der nok skal gøre Crocs til barnets nye yndlingssko.