Hot Wheels

Med Hot Wheels bliver der helt sikkert fart på legen derhjemme! Vi tilbyder et skægt udvalg af Hot Wheels-legetøj i form af biler, racerbaner og andet sjovt tilbehør i flotte farver og svingende former.

Du finder lidt af hvert i vores Hot Wheels-sortiment - for både legesyge, små yndlinger og større Hot Wheels-samlere.

  •  

    v45 Hot Wheels Logo Connect sets DK.png

78 resultater.

Hot Wheels modelbiler til børn og samlere

Man husker jo nok det næsten magnetiske træk, der var fra de små legetøjsbiler, da man var barn. Alle kunne bruge en rum tid på at køre under bordben, i garage, tanke op, lave udrykning med politibilen eller brandbilen og tjaeh, måske blev der sammenstød mellem 10 – 15 – 30 biler på én gang, før frokosten var klar. Bare en lille modelbil med en dør, der kan åbnes eller som selv kører afsted, når man trækker den tilbage, er faktisk nok til at more og underholde helt for sig selv, og det bliver kun sjovere med flere børn og flere biler!

I dag har vi opgraderet lidt, og selvom Hot Wheels fra Mattel er gammel i gårde, så er deres fabelagtige biler med utrolige detaljer, nu akkompagneret af parkeringshuse og modelfly samt rumskibe, stadig lige populære, både for børn, der vil lege og rigtige samlere.

Hot Wheels modelbiler på Jollyroom

Hvis man ikke har råd til en rigtig Ferrari eller Audi, så kan man få en smart modelbil med alle detaljer fra Hot Wheels til en rigtig god pris, og det er også en fantastisk gave til børn af alle slags. På Jollyroom har vi sneget nogle rigtigt seje biler i størrelser som 1:18 og 1:50 ind i sortimentet, så tjek selv efter, om det ikke var noget.

Glem ikke at vi er Nordens største netbutik til børne- og babyfamilier, så vi har selvfølgelig også meget andet legetøj. Se f.eks. vores togbaner, fjernstyrede biler, fine dukkehuse og smart løbehjul til store som små børn.