• Thule -header-1920x700.jpg

Thule

Hos Jollyroom finder du et stort udbud af sport- og cykelvogne fra Thule. Thule Chariot fremstiller smarte og flotte barnevogne hvor du får fem barnevogne i en. Alt udgår fra en og samme vogn, med forskellige tilbehør som joggingsæt, skisæt, vandrersæt, cykelsæt eller promenadevogn. Du skifter mellem de forskellige muligheder på et øjeblik og er klar til nye udfordringer!

176 resultater.

Kvalitet til en aktiv livsstil

Thule er en af Nordens mest kendte producenter af transportprodukter, og er anerkendt af sports- og fritidsinteresserede (og andre eventyrer) i resten af verden. Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 1942, og har siden da arbejdet hårdt på at hjælpe aktive børnefamilier med transportløsninger, der fungerer optimalt, både i hverdagen og når man tager familien ud på eventyr! For hvad kan være vigtigere for os end vores børn?

Med et produkt fra Thule er du helt sikker på, at dit barn sidder trygt og godt, uanset om det er i en cykelvogn, løbevogn, en cykelstol eller en bærestol. Thules transportløsninger er gennemtestet i Thules eget Thule Test Center™, hvor alle produkter udsættes for de mest krævende situationer, så du kan være sikker på, at slutproduktet kan stå imod alt.

Transport til alle!

Her på Jollyroom har vi et bredt sortiment med Thuleprodukter til børn i alle størrelser – fra de populære cykelvogne og løbevogne i forskellige designs til både et og to børn, til cykelstole og bærestole til enhver anledning. Ud over løbe- og cykelvogne, så har vi også et stort udvalg af multifunktionsvogne fra blandt andet den populære Thule Chariot-serie. Med disse utroligt smarte vogne kan man nemt veksle mellem en løbevogn, en cykelvogn og endda en skivogn, hvis forældrene er til ture på langrendsski! Og hvis du vil bruge din Thule cykelvogn på flere cykler, så kan du endda tilkøbe et Thule anhængertræk, der gør det let at skifte.

Også cykelstolene fra Thule byder på mange funktioner. Thule cykelstole kan du ofte både montere på bagagebærer, cykelstyr eller selve stellet, men glem ikke cykelhjelmen til de små!

Som du nok kan læse, så har vi alt hvad du behøver fra populære Thule, og lidt til! Og hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med købet, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kyndige og effektive kundeservice via e-mail eller telefon!