Her finder du et stort udvalg af bærestole til babyen, der er perfekte til gåturen eller udflugten. Med en ergonomisk korrekt bærestol bæres barnet på en måde, der både er skånsom for ryg og skuldre, og samtidig støtter barnet hvor det er mest nødvendigt. Her kan du finde masser af forskellige bærestole fra kendte varemærker som Bergans, 2ME, Thule og Chicco!
19 resultater.

Bærestole til hele familien

Elsker I at komme ud i naturen og vil I gerne tage den mindste med, så er en bærestol lige sagen. Her kan barnet nyde verden i ro og mag men far, mor, bedsteforældre, onkler eller tanter kan skiftes til at bære. Til forskel fra barnevogne og klapvogne, kan bærestolen komme med over alt og hvor slynger og vikler er til de helt små, så er bærestolen stabil og passer til de lidt større børn samtidig med at den give en god ergonomisk støtte til bæreren.

De bedste bærestole på Jollyroom

Her finder I bærestole, der holder til lange ture, og som både er behagelige for barn og bærer. Vi har valgt bærestole fra solide og praktiske mærker som bl.a. Thule, North 13.5 og Bergans of Norway, så det er bare om at vælge den der passer jer bedst.

Er I generelt til det med at holde nærkontakt med baby, så kig forbi vores slynger og vikler eller bæreseler fra de bedste brands. Som Nordens største nethandel til børnefamilierne, så ved vi, hvor skønt det er at kunne bevæge sig frit og aktivt uden at gå på kompromis med forældreskabet.

Husk også at vi har matcher den billigste pris online med vores prisgaranti, og at vi tilbyder 365 dages åbent køb.

God fornøjelse og velkommen indenfor!