Kælke & Slæder

Her kan du finde en kælk eller slæde til din baby eller barn. Vi har en masse forskellige modeller til børn i alle aldre, så du let kan finde den helt rigtige til lige netop dit barn. Vær klar til en tur på kælkebakken med en af vores sjove kælke – uanset om du skal bruge en baby kælk, et snowboard eller noget helt tredje, så finder du det lige her!
38 resultater.

Kælke og slæder til børn og barnlige sjæle

Så er det endelig rigtig vintervejr udenfor og sneen ligger frisk og hvid – helt klar til at blive taget hul på! Hvem kender ikke den fornemmelse. Og så er det tid til at få kælke og slæder frem fra garagen og ud på kælkebakken, helst i selskab med mor og far eller de andre børn, for en god slædetur i fuld fart ned ad bakke er den sjoveste vinteraktivitet, vi kan komme på.

Af alle vintersportens muligheder er slæder og kælke noget som alle, børn og voksne, kan være med til, og en lille bakke kan man altid finde!

Slæder og kælke på Jollyroom

Klassiske kælke i træ og lette bobslæder i solid plastik med rat og snor, så man både kan styre og let få slæden med op ad bakke igen. Det er bare nogle af de modeller vi har. Dyk ned mellem rumpeslæder, familiekælke og meget mere fra mærker som STIGA, Pinepeak, Fjellpulken og mange flere lige her på jollyroom.dk. Vi har nemlig alt til børnefamilien – også om vinteren.

Husk at der findes en verden af sjovt og fartfyldt legetøj til børnene. Vi anbefaler også løbehjul – trick og stunt-løbehjul såvel som standard, gyngestativer, legetårne og legehuse eller hvad med en gyngehest til de mindste, når de leger inde?