Snowracers & Snow Trikes

Når vinteren er kommet og sneen er faldet! Så er det et stort legeland for børnene, og de fede Snowracers og Snow Trikes er simpelthen slæder m. rat til leg i sne, så børnene kommer til at elske farten – Helt trygt, naturligvis!
11 resultater.

Snowracers og Snowkicks til børn

Vi ved det godt! Når sneen er faldet, og man har krudtugler derhjemme, så er fart over feltet uundgåeligt! Både sne og barndom skal nydes i fulde drag, og det er om at få glæde af vintervejret, så længe det varer – derfor er det da også vigtigt at sikre sig, at man har det absolut bedste og det sjoveste inden for vinterleg og snesport stående klar i kælder eller garage – som f.eks. en snowracer eller en snowkick. Sneløbehjul og fartsikrede bobslæder er nemlig det bedste der findes, når turen suser afsted over sne og is derude.

Snowracers og Snowkicks på Jollyroom

Som Nordens største online netbutik, når det gælder børnefamilien, så har vi på Jollyroom selvfølgelig også sikret os godt med legetøj til vinteren, og det gælder også fartfyldte snowracers og seje snowkicks, uanset om I leder efter de originale STIGA modeller som Pro, Ultimate Pro, King Size, Classic, Curve Pro eller sneløbehjul og snescooters fra mærker som Pinepeak, så har vi gjort vores absolut bedste for at sikre jer et udvalg af gode kvalitetskælke og slæder, som både lover masser af sjov og leg samt optimal sikkerhed og bekymringsfrie forældre.

Mangler I mere til vinteren, så byder vi hjertens gerne indenfor i vores afdeling med børnetøj og overtøj, hvor der findes dejlige flyverdragter samt varme og behagelige børnesko og -støvler, men det var måske også værd at se på vores andre slæder og kælke, og hvis børnene elsker snowkicks, så kunne det være, at man skulle tage et kig på de mange trickløbehjul – find lige det I mangler — lige her!

Husk at vi matcher den billigste pris, du finder online med vores prisgaranti, og vi har 365 dags åbent køb. Og hvis du er i tvivl om noget, så kontakt endelig vores fantastiske kundeservice, der sidder klar ved taster og telefon, kun for at hjælpe!

God fornøjelse!