Ståbrætter

Med et ståbræt kan storebror eller storesøster let køre med på barnevognen. Find et universal ståbræt eller et ståbræt med sæde, der passer til de fleste barne- og klapvogne, blandt vores store udvalg. Klik rundt blandt en masse smarte modeller fra populære varemærker.
28 resultater.

Et ståbræt til trætte, små ben

Når man er ude at trille med den mindste, kan det større barn hurtigt blive træt i benene, og så er det dejligt at have et ståbræt at ty til. Et ståbræt er let at sætte på barnevognen og er en dejlig plads for barnet at stå og hvile benene. Der findes også sæder, som kan sættes fast på ståbrættet – hvis man er ekstra træt!


Find et ståbræt til barnevognen hos Jollyroom

Hos Jollyroom har vi et fint og varieret udvalg af ståbrætter til barnevognen. Vi fører mange forskellige modeller i flotte designs, alle fra gode mærker som Easy Rider, Lascal, Thule, Cybex og Bumprider. Og selvfølgelig har vi også komfortable sæder, der både har sikkerhedssele og med en enkelt bevægelse er lette at montere på ståbrættet, så I hurtigt kan komme ud ad døren.

Tag også gerne et kig på vores øvrige udvalg af barnevognstilbehør. Her kan du finde mobil- og kopholder, regnslag og myggenet til barnevognen, gode hynder til klapvogn, køreposer og lammeskind og meget, meget mere!