Hynder & Lammeskind

Køb et lækkert lammeskind eller en ergonomisk hynde til klapvognen, når barnet skal sidde ekstra godt og lunt. Et ekstra lag i vognen er både blødt og isolerende, og som bonus beskytter det vognen for pletter og slid.
109 resultater.

Hynder & lammeskind til en behagelig klapvognstur

Når man er ude og trille med børnene, så er det vigtigt, at de sidder godt og behageligt, og kan holde varmen i ustadigt vejr. I sådanne situationer kan det være godt med en hynde eller et lækkert lammeskind til klapvognen, da barnevognstilbehør af denne slags får barnet til at sidde blødt og godt, og så gør det jo heller ikke noget, at klapvognen kommer til at fremstå endnu flottere! 

Find lammeskind og klapvognshynder på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi masser af gode klapvognshynder. Vi har hynder i alle regnbuens farver med flotte mønstre og i gode tekstiler, alt sammen fra skønne varemærker som BabyMatex og AeroMoov, der tager barnets komfort alvorligt.

Hvis du er på jagt efter et blødt og herligt lammeskind til din baby i klapvognen, så har vi også masser af dem! Lige meget om du er på jagt efter et langhåret lammeskind eller et i en klippet model, så findes de i naturlige og flotte farver.

Husk endelig også at tage et kig på vores øvrige barnevognstilbehør. Her kan du finde regnslag til barnevognen, barnevognslegetøj den lille kan have det sjovt med på turen, og ikke mindst masser af lækre køreposer, der hjælper din guldklump med at holde varmen!