Hynder & Lammeskind

Gør dit barns klapvogn eller barnevogn ekstra behagelig med en klapvognshynde eller et lammeskind. Vi har en masse komfortable modeller til alle slags vogne. Tag et kig blandt vores store udvalg og køb fx en memory foam pude til sommeren og et ægte lammeskind, der varmer på kolde vinterdage.
91 resultater.

Hynder og lammeskind til hyggelige barnevognsture

Når man er ude at trille med sit lille barn i klapvognen, vil man selvfølgelig have, at det sidder behageligt og holder varmen. For at gøre det ekstra komfortabelt kan du købe en behagelig hynde eller et lækkert lammeskind til vognen. Dette vil ikke kun gøre det mere behagelig for dit barn, det pifter også klapvogn op og gør den mere personlig.

Hvorfor skal man have en hynde i sin vogn?

En hynde i klapvognen en uvurderlig tilføjelse. Den skaber ikke kun et blødt og behageligt sted for dit barn at sidde, men beskytter også vognen mod de uundgåelige spild og pletter, der følger med daglig brug.

Ved at vælge en hynde i høj kvalitet kan du nemt sikre, at stoffet i din klapvogn bliver ved med at se godt ud, da det vil blive udsat for mindre slitage og rengøring. En god klapvognshynde er ikke kun praktisk, men tilfører også vognen stil. Der findes alt fra livlige designs, der sætter dit barns fantasi i gang, til stilrene, moderne designs, der komplementerer din livsstil. Med en lang række muligheder, er der uden tvivl en hynde, der passer til din smag. Hynden giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på din vogn, samtidig med at dit barns trivsel bliver varetaget med den største omhu.

Hvilken hynde skal jeg vælge?

Når du udstyrer din klapvogn til ultimativ komfort og stil, er den rigtige hynde en nødvendighed, især for kræsne familier, der stræber efter den perfekte komfort til deres børn. Her kan du finde hynder fra flere forskellige mærker, såsom INOVI, Nordlys, AeroMoov og Petite Chérie, som alle tilbyder en række forskellige muligheder for komfort på lange gåture eller hurtige ærinder. Uanset, om det er en åndbar hynde til de lune sommerdage eller et hyggeligt lammeskind til vinterkulden, har Jollyroom alt det nødvendige for at gøre familiens udendørseventyr behagelige for dit barn.

Inovi fremstiller hynder med memory foam af høj kvalitet, der ikke kun er komfortable, men også lavet til at holde. Inovi hynder former sig efter kroppen og er ergonomiske og behagelige.

Nordlys står for skandinavisk design. Med stor vægt på enkelhed og funktionalitet er Nordlys lammeskind ideelle til dig, der leder efter en blanding af minimalistisk stil og praktiske egenskaber. Lammeskind passer perfekt i barnevognen og holder barnet varmt og godt tilpas, på selv de koldeste dage.

AeroMoov handler om ventilation. Som navnet antyder, er AeroMoov hynder designet til at sørge for optimal luftgennemstrømning, hvilket betyder, at dit barn vil blive holdt køligt og behageligt, selv når det er rigtigt varmt. Disse innovative hynder er særligt egnede til aktive familier, der altid er på farten, og de sørger for, at dit barn forbliver køligt og afslappet, uanset vejr og varme.

Petite Chérie har et elegant design og behagelig komfort, der henvender sig til den moderne familie. Petite Chérie hynder har flere dejlige mønstre og farver, der ikke kun tilføjer et strejf af stil til din klapvogn, men også engagerer dit barns sanser. De er perfekte til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken stil eller komfort.

Masser af lammeskind og klapvognshynder hos Jollyroom

Her hos Jollyroom har vi masser af lækre hynder til alle slags vogne! Vi har hynder i alverdens farver og flotte mønstre, alt sammen fremstillet i bløde tekstiler fra mærker, der tager dit barns komfort meget seriøst, såsom Petite Chérie, BabyMatex og EasyWalker. Uanset, hvilken slags hynde du leder efter, har vi et alternativ! Leder du efter lammeskind til din vogn, så har vi selvfølgelig også dem! Vi har både uklippet og langhåret lammeskind i flere flotte og naturlige farver.

Tag også et kig på vores øvrige barnevognstilbehør. Vi har praktiske regnslag, barnevognslegetøj, som dit barn kan hygge sig med, mange fine og hyggelige køreposer og meget, meget mere!