Regnslag

Klæd dig godt på til vejret og husk også regnslag til barnevognen eller klapvognen. Det er sjovere for barnet at komme med ud på gåtur, når det sidder trygt og tørt bag et godt regnslag, som dækker hele vognen.
73 resultater.

Regnslag til barnevognen

Som alle ved, så lader børn i alle størrelser sig aldrig stoppe af lidt regn. Ja, det er snarere tvært imod – de små lokkes jo ud af regnvejr! Alligevel kan det være godt for alle involverede parter at have et regnslag til barnevognen ved hånden, eksempelvis når man er på vej hjem fra børnehaven, er træt og ikke gearet til at plaske rundt i regnen.

Masser af gode og funktionelle regnslag til barnevognen på Jollyroom

Jollyrooms udvalg af regnslag til barnevogne er bredt og varieret, og vi har et godt udvalg fra masser af gode og kendte mærker som Thule, Beemoo, Mountain Buggy og mange, mange flere. Her kan du finde massevis af regnslag til klapvogne, barnevogne, cykelvogne og selvfølgelig tvillingevogne. For dem, der er stilbevidste, har vi også flotte regnslag med grafiske mønstre.

I vores udvalg af barnevognstilbehør kan du også finde mange andre ting gode tilkøb til din barnevogn, eksempelvis det handy ståbræt, der er smart, når de større børn bliver trætte i benene. Vi har også insektnet og parasoller selvfølgelig, og mobil- og kopholdere. Ja, man kan sige, at når det kommer til barnevognstilbehør, så har vi lidt af hvert!