Easy Rider

Easy Rider udstyrer dig med praktiske redskaber, der gør en hverdag med søskende i ujævne aldre nemmere for dig med barnevogn.

I sortimentet finder du nemlig smarte ståbrædder og sæder, der let kan kobles til din barnevogn, så det større barn kan komme med ud i den friske luft, uden at trætte ben bliver et problem - i hvert fald for ungerne!

Ståbrædderne er universelle og kan anvendes til langt de fleste barnevognsmodeller på markedet.

12 resultater.

Easy Rider Ståbræt til det ældste barn

Det er en lille men smart ting, et ståbræt: Let og enkelt kan den store få lov at hvile sig lidt, mens i alle stadig når frem i tide, og nogle gange kan man endda have brug for et ståbræt med sæde til barnevognen, så man næsten har, hvad der svarer til en søskendevogn. – som sagt: let og enkelt!

Ståbrædder er ikke en ny opfindelse, men uden tvivl er nogle af de bedste på markedet lavet af Easy Rider, som både laver ståbrædder, der passer til Odder og Emmaljunga, men også praktiske universal ståbrædder, der passer til alle barnevogne på markedet – stort set!

Ståbrættet til dine børn på Jollyroom

Jeps, vi har samlet alt til børne- og babyfamilien og lige såvel som kombivogne, barnevogne, regnslag og myggenet samt diverse andre geniale påfund, der gør livet nemmere, har vi også ståbrædder fra Easy Rider, endda ståbrædder med sæde! Og vi tænker også at det evt. er smart for jer med tilbehør som lækre køreposer, smarte pusletasker, praktiske stofbleer og puslepuder, så det har vi også –bare dyk ned i udvalget og find det du har brug for til børnene. Vi har det!

Velkommen indenfor og god shopping!