-53%

Nordlys Dunkørepose, Grey Melange

929 kr 1.995 kr Du sparer: 1.066 kr (-53%)
Udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Dunkørepose fra Nordlys – en skøn kørepose med eksklusivt, fluffy dunfyld, som gør det varmt og bekvemt for dit barn at følge med på ture i barnevognen eller klapvognen. Der sidder skridsikkert materiale på bagsiden af køreposen, for at undgå at den glider ned ad sædet, og den kan sættes sammen med stort set alle sikkerhedsseler på markedet (inkl. skridtseler).

Denne kørepose er perfekt for dig, som leder efter en model, der kan bruges længe, da den leveres med en smart forlængelsesdel. Den ekstra længde sættes fast på køreposen ved hjælp af lynlås – det kan nærmest ikke blive mere praktisk!

-Kan lynes helt op og bruges som liggeunderlag (legetæppe, pusletæppe).
-Kan forlænges i takt med at barnet behøver mere benplads.
-Hætten kan trækkes sammen, så barnet er bedre beskyttet mod vind og kulde.
-Beklædt med skridfast materiale, samt elastikbånd på bagsiden, så den ikke glider på sædet.

Specifikationer:

Mål: L96 cm x B45 cm // Hovedstykke over lynlåsen: 50 cm.

Med ekstra længde bliver køreposen 127 cm lang.

Materiale: Yderside i 100% polyester, polstring i 50% gåsedun og 50% andedun, fór i 100% bomuld // Vandafvisende med PU-belægning.

Vaskeanvisning: Maskinvask ved 40ºC. Vaskes med vrangen udad, uden brug af optisk hvidt eller blegemidler.

Farve: Grå (Grey Melange).
Artikelnummer: 529654

Om varemærket

Nordlys

Nordlys kan tilbyde dig et flot udvalg af slidstærke vognposer med bløde indersider i lammeskind. Lammeskindet kommer fra Australien og er et af de tætteste skind, som findes på markedet. Derfor egner det sig utroligt godt til det nordiske klima!

Med en vognpose fra Nordlys, kan du være sikker på, at dit barn holder sig varmt og godt tilpas. Du kan anvende vognposen i barnevognen, eller sprede den ud på gulvet, for at skabe en blød plads for babyen at lege på.

Se mere fra Nordlys »