Her finder du masser af natkjoler, nogle med tryk, andre med flotte mønstre og flere med favoritkaraktererne fra film og tv. Find din datters næste søde sæt nattøj, som kommer til at holde hende varm hele natten. Natkjoler til pigebørn i alle aldre!

Dejlige natkjoler til børn

Er der nogen der kan huske, hvor kold dynen var, når man var barn og det var sengetid? Det allerbedste når man putter sig i den kolde seng, er et let stykke nattøj som mellemlag ud til den kolde dyne, og det lette bomuldsstof er helt perfekt at sove og drømme i: åndbart, blødt og fantastisk fint! Og skal der holdes pyjamas-party eller hyggeaften, så er det endnu vigtigere at have sin yndlingsnatkjole på med trykt motiv af de kendte tegneseriekarakterer eller heste eller…?

Natkjoler i bredt udvalg på Jollyroom

Find natkjoler med lange ærmer, natkjoler til babyer og til 12 årige såvel som natkjoler med tryk og flæser. Vi har altid natkjoler med fine motiver fra de nye yndlingsfilm og –serier – både Disney Frozen, Paw Patrol og Petite Bateau. Som Nordens største netbutik til børne- og babyfamilien har vi alverdens børnetøj, både flyverdragter, undertøj, kjoler og badedragter, og vi har selvfølgelig også superseje børnesenge, matchende sengetøj – også med tryk – og de allerbedste mærker indenfor indretning og interiør.

Velkommen indenfor og god fornøjelse!