Petit Bateau

Petit Bateau blev til helt tilbage i 1893 og har opnået ikonisk status i undertøjs- og t-shirtbranchen verden over.

Det franske varemærke står bagom tøj af den blødeste bomuld, skabt med fine snit og stor alsidighed, som gør det egnet til helårsbrug. 

Deres kollektioner er stilrene og af høj kvalitet, og består af bl.a. kjoler, t-shirts, leggings og huer til skønne børn.

Petite Bateau babytøj i bredt udvalg

Petite Bateau er det babytøj, du gerne vil have til din baby. Hvis du ikke er stødt på det århundrede gamle brand endnu, så sikrer det franske kvalitetsmærke, at man får man sødt og praktisk tøj, som er let at få af og på barnet, som sidder godt, som er fremstillet af det velkendte OekoTex-materiale, som er let at vaske! … Nåeh ja, og som er virkelig kvalitetsvævning, der holder til vask og brug igen og igen og igen! Med andre ord, så er Petite Bateau altid et billigt og godt køb uanset prisen!

Petite Bateau laver tøj til både børn og voksne, men det er nok mest deres baby og børnetøj vi kender til. Lækre og bløde bodyer, søde natkjoler og heldragter til babyen, nattøj, som man sover godt i og fint uldtøj er bare noget af det mere populære, når vi vil have det kendte mærke inden for dørene, men de marine striber og den lille båd er en vinder – det er helt sikkert!

Petite Bateau hos Jollyroom

Som Nordens største online baby- og børnebutik har vi selvfølgelig noget for enhver smag, og når vi taler om babytøj og børnetøj, så er Petite Bateau også en af vore faste mærker, så her kan du altid finde Petite Bateau for børn og babyer til rigtig gode priser – det være sig bodyer og heldragter, sommerkjoler, badetøj, babybukser og undertøj eller nattøj.

Husk vi har også meget andet både babytøj og børnetøj, som strækker sig fra badebleer til flyverdragter og fine stofbleer til praktiske regndragter. Og når du handler hos Jollyroom, har du 365 dages åbent køb.

Velkommen indenfor og god fornøjelse!