4moms

4moms designer innovative og højteknologiske børne- og babyprodukter, som gør hverdagen lettere for mange småbørnsforældre verden over. Hos os finder du bl.a. deres populære skråstol mamaRoo.

Fantasifulde skråstole & babyudstyr til babyen

Skønt og praktisk babyudstyr letter uvægerligt hverdagen for en almindelig småbørnsfamilie, og 4moms har sat sig for at lave det ultimativt bedste, når det gælder de dagligdags babyprodukter som skråstole, kravlegårde, højstole og temperaturmålere, og det innovative mærke har ind til videre, bevist deres værd med flere priser og udmærkelser!

4moms synes, det skal være sjovt og let at være forældre, og derfor har de gennemtænkt deres designs, så de er lækre og opmuntrende at se på, superlette at bruge – specielt for dem der har en baby på armen – og dejligt praktiske! Kravlegårde, der slås sammen med én hånd og tages med i tasken eller skråstole, der bevæger sig som mor og højstole, der er både behagelige og enkle at rengøre – det bliver bare ikke nemmere!

Innovativt design til baby fra prisvindende 4moms

På jollyroom.dk er vi vildt begejstrede for 4moms, som er et nyere varemærke, der virkelig tænker nyt og smart i forhold til den moderne børnefamilie. Vi har derfor sikret os en række af deres produkter, herunder den geniale skråstol eller babygynge, som bevæger sig i helt naturlige bevægelser for barnet.

Som Nordens største netbutik til børne- og babyfamilien har vi selvfølgelig sikret os et bredt udvalg af det der virker, og mangler du noget, eller har du ikke fundet de perfekte babyudstyr – det være sig kravlegård, barnevogn, sengerand eller puslepude og højstol, ja, så klik ind og find det her på siden.

Husk vi har både prisgaranti med prismatch og 365 dages åbent køb.