Cykelstole

En cykelstol til forældrecyklen sikrer, at hele familien kan komme på cykeltur. Her finder du flere forskellige cykelstole med forskellige monteringstyper, perfekte til længere ture eller bare frem og tilbage til daginstitutionen eller børnehaven.
84 resultater.

Gode og sikre cykelstole til den aktive børnefamilie

En cykelstol gør det let og hurtigt at komme afsted, eksempelvis når I skal ud på den daglige tur mellem hjemmet og børnehaven. Der findes masser af gode modeller at vælge imellem, så der er gode chancer for, at du finder en, der passer til dit barn. De allerfleste cykelstole er brugervenlige og kan nemt monteres på cyklen, hvilket klart er at foretrække, hvis barnet både skal køre med mor og far.

Stort udvalg af cykelstole på Jollyroom

På Jollyroom har vi et hav af praktiske børnesæder til cyklen, så det er bare med at vælge den, der passer bedst til dit barn. Vores cykelstole er moderne, brugervenlige og ofte også lette at flytte fra en cykel til en anden, hvilket er en praktisk funktion, som kan gøre hverdagen lettere for hele familien. Selvfølgelig er alle cykelstole også sikre og kommer fra pålidelige mærker som HamaxOKBaby og Thule.

Hvis du er på jagt efter ekstra udstyr til cyklen, som eksempelvis en cykelhjelm til børn eller en smart cykelvogn, så kan du finde det i vores store sortiment. Og så har vi også et stort udvalg af børnecykler, når børnene bliver store nok til selv at suse afsted!