Giv børnene ordentligt badelegetøj, mens de plasker og bliver vasket. Der er så meget, der kan afprøves og læres om vand, små både, flotte baderinge og svømmevinger samt de andre fantastiske badelegesager der er helt uundværlige, hvis det skal gå rigtigt til. Det kan endda være, at forældrene også får det sjovt i badet, men det kan vi ikke love.
101 resultater.

Sjov leg med badelegetøj

Hvad kan være mere hyggeligt end at give babyen et bad i badebaljen? De små lader også til at være vilde med det, og som de vokser sig større, kan vandlegen fortsætte i badebassiner og selvfølgelig også på stranden.

Hvis man vil gå endnu gladere i bad, så vil vi gerne opfordre til at pimpe badekarret med sjovt badelegetøj! Hvad med en badebold, en flydende badebog i gummi eller et sjovt fiskesæt? Når det kommer til badelegetøj, er mulighederne simpelthen uendelige!

Find badelegetøj til dine børn

Jollyroom har selvfølgelig massevis af sjovt badelegetøj til børn. Vi har badebolde med sjove motiver fra kendte og elskede børnefilm som eksempelvis Find Dory, Gurli Gris og mange flere, og vi har badelegetøj, der er formet som små biler, fly eller måske frøer. Vi har tilmed oppustelige spækhuggere og hvaler til de større børn samt sjove oppustelige badebassiner og gummibåde! Det er bare med at tage et kig i vores sortimet folkens, I vil garanteret finde badelegetøj, som gør sommeren endnu sjovere for jeres guldklumper!

Når det kommer til mærker, har vi et stort udvalg af klassikere fra PlayGro, Rätt StartFisher Price og mange flere!