Cowboybukser til børn er en klassiker, som altid ser godt ud, kan kombineres med alt i tøjskabet og som kan holde til leg og slid. Med andre ord, finder du børnenes næste par jeans lige her.
38 resultater.

Jeans og cowboybukser til børn

Jeans er vel nærmest en uniform i sig selv for mange generationer af unge. Nogle gange er de løse, andre gange er det jeans med huller vi kan lide, men altid, siden Levi´s opfindelse i 1853 har det praktiske denimstof fulgt med tiderne og skabt holdbart og slidstærkt tøj for alle.

Børnetøj skal især være holdbart tøj, så børnene kan lege frit og ubekymret, og heldigvis er denim også det mest populære materiale at bruge til bukser i dag, så der er masser af mulighed for at finde gode jeans i alle modeller til alle aldre! Det er uanset om vi taler babybukser i baggy model eller bukser og slim fit jeans til kvinder.

Jeans til børn og kvinder på Jollyroom

Vi har selvfølgelig jeansbukser til børnene, både de små babyer og de større teenagere, og vi har sikret os alle farver fra sort til hvid og de bedste, skønneste varemærker som ESPRIT eller Levi´s – så ved man, at det både er behageligt og smart tøj!

Jeans i slim fit til gravide kvinder er også blandt udvalget, men vi har også lækre joggingbukser, varme flyverdragter, sutsko og hjemmesko og godt, funktionelt regntøj til store og små børn, så hvad du ønsker skal du få.