Joggingbukser er de bedste fritidsbukser i verden, både til babyer og børn. En par bløde bukser i bomuldsjersey er lykken, som er varme og lette at lege og løbe i, og som ikke strammer i ribben. Find det næste par her.
342 resultater.

Bløde joggingbukser til børn og babyer

Gode, bløde og lækre joggingbukser er måske ikke altid toppen af moden, men de er noget af det mest behagelige man kan få på – lette at bevæge sig i og med en blød elastik, der altid sidder godt om maven – det gælder både når man er voksen og barn, men specielt for babyer og tumlinger er det vel rart at kunne tulle rundt, bøje sig, sidde og ligge frit uden stramme materialer.

Smarte og behagelige joggingbukser på Jollyroom

Selvfølgelig har vi smarte joggingbukser fra mærker som Adidas og Hummel, men også lækre modeller fra Esprit, LEGO, Joha og Name it er en del af sortimentet, så både babyer og skolebørn kan få velsiddende træningsbukser, som er rare at have på.

Husk for resten at vi har Nordens største udvalg af alt til børne- og babyfamilien, så mangler du andet børnetøj, eksempelvis smækbukser eller babyjeans, eller er børnene vokset ud af skoene, ja, så har vi også det. Kig også forbi udvalget af lækre vinterjakker til børn, andre bukser og skønt babytøj.