Skaltøj

Med praktisk skalovertøj kan du nemt klæde dit barn på efter vejret. Overtøjet er fremstillet i åndbart ”skal”-materiale som er både vind- og vandtæt og ekstra slidstærkt. Shop i Jollyrooms store udvalg til børn.
427 resultater.

Hvad er skaltøj?

Skaltøj er beskyttende overtøj, der er lavet til uforudsigeligt vejr, uden at det går på kompromis med komfort eller stil. Det er fremstillet af vind- og vandtætte materialer med høj åndbarhed, så dine børn kan holde sig tørre og godt tilpas, også i løbet af de mere aktive lege. Skaltøj er en vigtig del af dit barns garderobe.

Fra skaljakker til skalbukser og den lige så vigtige skaldragt er skaltøj overtøj, der giver en robust beskyttelse mod vind og vejr. Uanset om det gælder leg i blæsevejr på legepladsen eller en stille gåtur i støvregn

Hvornår skal man bruge skaltøj?

Skaltøj er alsidigt tøj, der er perfekt til forår og efterår, når vejret er meget uforudsigeligt. Ved at kombinere det med andet tøj kan man skabe en lag-på-lag-effekt, der giver ekstra varme på de koldere dage uden at skulle gå på kompromis med bevægelsesfrihed og komfort.

Uanset om det gælder den daglige morgentur til skolen eller et weekendeventyr i naturen, så gør skaltøjets tilpasningsevne det til det praktiske valg til enhver udflugt. Med det rette outdoor tøj kommer vind, regn og kulde i baggrunden og erstattes af grin, glæde og en masse leg.

Hvad er forskellen på regntøj og skaltøj?

Selvom regntøj og skaltøj begge har det vigtige formål at holde børnene tørre, så er der visse karaktertræk, der skiller dem ad. Regntøj er oftest lavet til at fungere som en vandtæt barriere under våde forhold – dit musthave overtøj til de kraftige regnskyl.
Skaltøj derimod er ikke kun vandafvisende men også vindtæt og har en høj åndbarhed. Materialerne, som skaltøj er fremstillet af, slipper fugt ud fra indersiden, så dine børn ikke kun er beskyttet mod regn udefra, men også er komfortable og tørre indvendigt. Skaltøj er ideelt til aktive børn, der mangler tøj, som bevæger sig med dem og tilpasser sig efter de forskellige udendørsaktivitetsniveauer.

Skaltøj skiller sig virkelig også ud, når det kommer til konceptet, "lag på lag". En skaljakke eller et par skalbukser får bekvemt plads over et isolerende lag, uden at det føles klumpet, hvilket giver fleksibilitet overfor en lang række temperaturer og aktiviteter. Regntøj fungerer derimod ofte kun som et enkelt beskyttende lag, der selvfølgelig er fantastisk ved skybrug, men som måske ikke tilbyder den samme alsidighed til hverdagsbrug eller ved omskiftelige vejrforhold.

Her hos Jollyroom finder du et bredt udvalg af skaltøj til børn fra markedets absolut mest populære varemærker som Didriksons, Lindberg, Reima, Nordbjørn og mange flere!