Hættetrøjen blev første gang produceret til arbejdsmænd i 30’ernes USA, men har siden udviklet sig og er blevet et moderne stykke hverdagstøj. Se hele Jollyrooms store udvalg af lækre og bløde hoodies og trøjer med hætter her!
127 resultater.

Hættetrøjer til børn og unge

Den er smart, den er rar og den er praktisk! En hættetrøje til børn og teenagere kan bruges både i sport og - er de seje med fede tryk - som en ægte fashion statement, og så er det både en overtrøje, en let jakke, et godt mellemlag under jakken og fantastisk, når det danske vejr viser sig fra den blæsende og let dryppende side.

Der er faktisk ikke noget dårligt at sige om hættetrøjen, hvilket måske også forklarer, hvorfor det er blevet en populær uniform blandt mange, både gammel og ung, voksne som børn!

Hættetrøjer fra Jollyroom

Hoodies til børn, både med tryk og i ensfarvet model, med og uden lynlås og enkelte med hyggelige ører på hætten, er nogle af dem vi har i vores udvalg af tøj til børn. Og vi har selvfølgelig flere hættetrøjer fra mærker som Puma, Levi´s, Hummel og ESPRIT – det er jo klart!

Husk at vi også har alt det andet tøj til børn og babyer, du mangler, det gælder både bodyer og heldragter, flyverdragte og regntøj, babytøj i uld samt praktiske og behagelige sko og støvler for at nævne nogle få.

Og så har vi jo 365 dages åbent køb, så det er bare at shoppe amok.

Velkommen indenfor!