Fleecetrøjer

Lune fleecetrøjer til børn, som skal klædes på til vinteren. Trøjerne er både praktiske overtrøjer og gode mellemlag under flyverdragt eller vinterjakke, så barnet holder varmen på kælkebakken eller gåturen.
254 resultater.

Hvad er fleecetrøjer lavet af?

Fleecetøj er et must i kulden, når varme, komfort og alsidighed er afgørende faktorer for familiens udendørsgarderobe. En fleece trøje eller fleece jakke, som den også kaldes, er et hyggeligt, blødt lag, der passer til alle kølige situationer, alt fra blæsende efterårsture til isnende sneaktiviteter. Men hvad er de egentlig lavet af?

En fleecetrøje er lavet af varmende materialer, der giver en uovertruffen kombination af varme og letvægtskomfort. Den er designet til at efterligne uld, men den har en bedre modstandsdygtighed overfor fugt og tørrer hurtigere. Nordbjørn, Didriksons, Lindberg og Petite Chérie Atelier forstår familiens behov, deres fleece sørger for, at alle børn beskyttes mod kulden.

Uanset om en fleecetrøje bruges som fristående overtøj på en frisk efterårsdag eller den placeres under en vandtæt skaljakke i minusgrader, så er den perfekt til at udstyre dine børn med pålidelig varme, der holder sæson efter sæson.

Hvornår skal du bruge en fleecetrøje?

Beherskelsen af strategien "lag på lag" er afgørende for at kunne holde dine børn komfortable under varierende vejrforhold, og her er fleece helt perfekt. En fleecejakke eller fleecetrøje bør fungere som det første lag, når du begiver dig ud i naturen med dine små krabater.

Fleece kan bruges i næsten alle miljøer og kan både fungere som et mellemlag under vandtætte skaljakker, og som et hyggeligt toplag på lunere forårsdage. Når kulden slår til, kan fleece trøjer fungere som et isolerende mellanlag, der holder varmen tæt på kroppen og transporterer fugt væk, så dit barn kan holde sig tørt og varmt. På de lidt varmere dage kan en fleecetrøje være den perfekte følgesvend, når dit barn skal lege i parken, skoven eller børnehaven. I løbet af foråret og efteråret er det let at tilpasse sig efter de varierende temperaturer med en fleecetrøje. Børnene kan lyne lynlåsen op, når det bliver koldt, eller binde den rundt om livet, når solen titter frem.

Udover sin alsidighed, er fleece også utroligt slidstærkt, hvilket betyder, at dine børn kan lege, snuble og tumle rundt, uden at du behøver at bekymre dig om slitage. Selv efter utallige gange i vaskemaskinen, vil en fleece af god kvalitet fra mærker som Nordbjørn, Didriksons, Petite Chérie Atelier eller Lindberg beholde sin form og varme, så den fortsat kan være dit barns hyggelige følgesvend på alle udendørseventyrene. Efter en lang dags leg og ballade er fleecetøj let at rengøre og tørrer hurtigt – altid klar til det næste eventyr.