Lune fleecejakker til børn, som skal klædes på til vinteren. Fleecejakkerne er både praktiske overtrøjer og gode mellemlag under flyverdragt eller vinterjakke, så barnet holder varmen på kælkebakken eller gåturen.
53 resultater.

Varmende fleecetrøjer til børn og baby

Det danske vejr kræver en god lag-på-lag påklædning – både til sommer og vinter – og her er lækkert fleecetøj et must for både børn og voksne. Med en blød fleecetrøje kan dit barn løbe rundt indendørs, putte sig på kolde sommeraftener, være klar til vinterens udendørsleg og holde varmen på vej ned ad ski- eller kælkebakken. Fleecetrøjen er desuden helt perfekt som overtrøje eller let jakke mellem sæsoner.

Et supergodt råd er at investere i det praktiske fleecetøj, da det kan bruges hele året både som isolerende overtøj, som mellemlag eller som en dejlige overtrøje eller indejakke henne i børnehaven eller på fritidshjemmet.

 

Fleecetrøjer og fleecesæt i lækre designs på Jollyroom

På Jollyroom har vi en masse lækre og praktiske fleecetrøjer og fleecesæt til børn i alle størrelser med den bedste kvalitet og i stilrene designs og fine farver. Vi forhandler alle de kendte brands som 8848 Altitude, Nordbjørn, Didriksons, LEGO og mange andre med det bedste fleecetøj på markedet. 

Her finder du fleece som er både slidstærkt, åndbart og komfortabelt og med smart kombination af fleece og polarfleece. Uanset om du skal bruge en let fleecetrøje til at trække over T-shirten eller et godt isolerende mellemlag under regntøjet eller flyverdragten, så kan du finde det her.

Hvis du er på udkig efter andet fleecetøj, uldtøj eller overtøj, har vi det selvfølgelig også i vores sortiment med det nyeste og bedste tøj til børn og babyer. Tjek vores priser på fleecetrøjer og få den billigste online pris med vores prisgaranti. God fornøjelse!