Ticket to Heaven

Forbered dit barn på vinterkulden med overtøj fra danske Ticket to Heaven!

Ticket to Heaven designer herligt børnetøj i glade farver med sjove detaljer. Tøjet fremstilles uden brug af farlige kemikalier og virksomheden lægger stor vægt på tøjets kvalitet og pasform, for at tøjet skal være så behageligt som muligt for børnene at lege i.

Varme kroppe og tørt tøj uanset hvordan vejret ser ud!

Ticket to heaven børnetøj

Ticket to Heaven er et dansk mærke, der blev grundlagt allerede i 1990. Siden starten har deres fokus centreret sig om flotte farver, fine mønstre og sjove detaljer, og ikke nok med det, så sørger Ticket to Heaven også for, at alt deres tøj er produceret af tekstil, som er uden farlige og sundhedsskadelige kemikalier. Ticket to Heavens overordnede mål er at levere flot, slidstærkt og funktionelt børnetøj, som børnene kan lide at have på og lege i.

Når det kommer til udvalg, så favner Ticket to Heaven bredt. De har skønt fleecetøj til børn, nattøj, underdele og selvfølgelig også overtøj, der også inkluderer de populærere Ticket to Heaven flyverdragter til børn og baby, samt gummistøvler, vintertøj, regntøj og meget, meget mere!

Køb tøj og sko fra Ticket to Heaven på Jollyroom

Her på Jollyroom finder du et stort udvalg af tøj og sko fra Ticket to Heaven. Vores sortiment inkluderer masser af stilsikkert og funktionelt overtøj i fine farver og mønstre, som dine børn kommer til at elske.

På Jollyroom tilbyder vi desuden prisgaranti samt fri retur på tøj og sko, så du altid kan være helt tryg ved, at du har fundet børnenes tøj til den bedste pris online, og så du kan bestille tøjet hjem og prøve det i ro og mag i egen stue, så du er helt sikkert på at finde den rigtige størrelse.

Udforsk gerne vores komplette udvalg af børnetøj og børnesko, da vi har alt fra UV-tøj til sommeren og flyverdragter, gummisko og rygsække til skolestarten, ikke kun fra Ticket to Heaven, men også fra mange andre skønne mærker!

Happy shopping!