Sorel

Sorel er skønne vinterstøvler, som kan holde til et aktivt og sjovt børneliv. Hold fusserne varme og tørre med Sorel fodtøj!

41 resultater.

Sko og støvler fra Sorel til børn

De vokser hurtigt, de der børn, men godt fodtøj er pengene værd og sko og støvler, specielt til vinterhalvåret, er en nødvendighed, specielt hvad angår børnene, for de skal ud og gå, lege, løbe, klatre og hoppe, hvis vi skal være sikre på, at de har det godt, og så skal fodtøjet sidde ordentligt! Gode børnesko og børnestøvler behøver ikke være dyre, men de skal have god plads til foden, være til at vokse i, varme fusserne i den kolde tid og være en vandtæt barriere for regn, sne og sjask, så tæerne ikke bliver våde – og så er det jo godt vi har Sorel!

Sorel har specialiseret sig i vintersko og termostøvler, både til børn og voksne, og uanset om vi mangler hjemmesko, vinterstøvler eller gummistøvler, så har Sorel både fodtøj til regnvejr og vintervejr.

Børnestøvler fra Sorel på jollyroom.dk

På jollyroom.dk kan vi godt lide Sorel støvler og sko til børn, for så ved vi at I bliver tilfredse. Vi finder altid de bedste vandtætte, varme og lækre vinterstøvler til børn fra Sorel, og anskaffer dem til vores udvalg af gode kvalitetsstøvler til piger såvel som til drenge.

Og husk at vi har alt det andet også: flyverdragter, regntøj, vintervanter og skiundertøj til, når det er virkelig koldt! Find det bedste og det smarteste i vores afdeling for børnetøj.