Pax

I vores sortiment af PAX-børnesko, finder du lækkert fodtøj til børn. Vi har sko og sandaler af skind, støvler med stærke gummisåler og meget mere.

66 resultater.

Pax sko til børn

Det svenske varemærke er ikke blot en pålidelig klassiker, når det gælder børnesko, med mere end 80 år på bagen, de er også en del af New Wave Group, hvilket indebærer at Pax tager både social, miljømæssig og økonomisk ansvar i sin produktion, så er du på jagt efter sko til dine børn, er Pax simpelthen oplagt. De holder desuden en usædvanlig høj kvalitet på deres sko, så de virkelig er gode at gå med. Pax er ikke Sveriges førende skoproducent for ingenting!

Pax sko til børn finder du på Jollyroom.dk

I vores kæmpestore udvalg af børnesko findes der selvfølgelig Pax sko. Vi tør godt vædde på, at vi har de Pax-sko som dit barn har brug for – til alle sæsoner! Pax vinterstøvler? Pax kondisko? Pax gummistøvler eller sandaler? Hvad med Pax babysko?! Bare rolig – vi har det!

Når det gælder køb af tøj og sko på Jollyroom har du desuden fri returfragt, hvis nu det f.eks. ikke passer i størrelsen og så har vi 365 dages åbent køb.

Husk også at vi selvfølgelig matcher prisen med vores prisgaranti, så når I køber jeres børnetøj, cykler, dukkehuse og løbehjul her, er det altid den bedste pris der gælder.