Helly Hansen

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af Helly Hansens børnetøj. Helly Hansen stammer fra Norge og virksomheden har specialiseret sig i, at fremstille funktionstøj til både børn og voksne. Kollektionerne fremstilles af stærke og robuste materialer og forsynes med smarte funktioner, hvilket har medvirket til at gøre Helly Hansen et af Skandinaviens foretrukne varemærker indenfor funktionstøj. 

  •  

    Helly_Hansen_Logo.png

152 resultater.

Stil, komfort og funktionalitet til børnene med Helly Hansen

Regntøj, vinterjakker, skiundertøj og flyverdragter- ja, det er jo bare en lille del af det tøj børnene har brug for her oppe i Norden. Vores hårde og uberegnelige vejrforhold gør også, at tøjet er nødt til at holde en vis kvalitet, når børnene løber og leger udendørs i al slags vejr, og på alle årstider. Dertil kommer også, at tøjet skal kunne tåle en hel del brug og slitage inden børnene vokser ud af tøjet.

Når det kommer til funktionelt overtøj er Helly Hansen sikkert et varemærke alle har hørt om, og det er der gode grunde til. Helly Hansen har produceret kvalitetstøj lavet til det nordiske klima siden 1877 og har siden da, været en af de mest anerkendte producenter af regntøj og alt muligt andet overtøj.

Selvfølgelig producerer Helly Hansen også deres fantastiske tøj i børnestørrelser. Og det er her du skal lede, hvis kun det bedste er godt nok. Når børnene er klædt på i Helly Hansen er de klar til alle udfordringer naturen har at byde på -  en tur i skibakken, en tur på båden, på cyklen til skole eller leg i skoven, uanset hvilke aktiviteter det drejer sig om, så er barnet altid godt klædt på i børnetøj fra Helly Hansen!

Køb børnetøj fra Helly Hansen på Jollyroom

Her på Jollyroom kan du finde alt det bedste børneudstyr fra Helly Hansen. Du finder alt fra skiundertøj til flyverdragter og alt der imellem. Når det kommer til regntøj og skitøj er der ikke meget, der kan måle sig med Helly Hansens vinterjakker og regnsæt, og det er sågar før man ser på skiundertøjet i merinould og Helly Hansens LIFA® teknologi, som er både varmt og ventilerende, selv når det er helt gennemblødt.

Når du handler på Jollyroom er der desuden prisgaranti på alle produkterne. Du er med andre ord sikker på en god deal, og du kan gøre det hele hjemme fra sofaen!