Vinterjakker fra Minions

Her finder du masser af lækre vinterjakker, nogle til aktive sportsglade børn og andre som bare er supersmarte. Ens for alle vinterjakkerne er, at de holder dine børn varme og tørre. Se alle vores vinterjakker til børn og babyer, og find den helt rigtige her!

Er du også helt tosset med Minions? Så er du kommet til det helt rette sted. Her bliver de fjollede, gule minioner til virkelighed i form af bamser, dukker og en masse andre slags legetøj. Du kan også få fingrene i Minions-inspireret tøj, rygsække og accessories til juniors garderobe, eller købe ind til et brag af en fest med paptallerkener, balloner og herlig festpynt med Minions-tema. Minionerne er stjerner i deres helt egen film, Minions, og medvirker også i den sjove animationsfilm Grusomme Mig (Despicable Me).

En god vinterjakke til børnene

Børnenes udendørsleg skal være så fri som muligt, også selvom det sneer eller regner! Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning, er vist et gammelt mundheld, eller hvad?!

Og med en god, varm vinterjakke til børnene er man faktisk nået ganske langt. En god vinterjakke er lavet af materialer, der lader kroppen ånde, holder vand og vind ude og isolerer varmen tæt på kroppen. Så kan dit barn nemlig lege frit og ubekymret derude i vinterlandet. Markedet bugner med lækre vinterjakker til både drenge, piger og babyer, så der er ingen fare for, at det ikke skulle blive en sjov og hyggelig vinter.

Vinterjakker til børn på Jollyroom.dk

I vores uovertrufne udvalg har vi samlet alt, hvad du kan tænke dig af vinterjakker til børnene. Her har vi parkajakker, dynejakker, dunjakker, ja alle typer af vinterjakker og skijakker til børn, og alle kommer de fra gode kvalitetsmærker som Didriksons, Hummel, 8848 AltitudeMini A Ture og mange flere.

Er du ude efter andet vintertøj til børnene, nu når du er i gang, så tøv ikke med at kigge forbi resten af udvalget. Her i huset har vi flyverdragter, skisætovertræksbukser, huer og vanter og så videre.