Med et spændende træklegetøj, der stimulerer barnet til gang og bevægelse, er det sjovt at øve sig i at gå og det er skønt at trække legetøjet med sig som et rigtigt kæledyr.
31 resultater.

Træk legetøjet med

Det er så hyggeligt at gå tur med sit kæledyr, og når man er helt lille er fantasien i orden, og kæledyret må godt være en elefant på hjul med bomuldspels eller en udskåret træhund fra Brio. Børn elsker jo alt, hvad der kan bevæge sig, reagere og gøre som de siger, og de har især stor fornøjelse ud af et trækkedyr, som kører, går eller ruller præcis derhen, hvor vi vil have dem med.

Alt slags legetøj med hjul fra Jollyroom

På Jollyroom kan vi godt huske, hvor sjovt det var, at det lille trækkelegetøj eller vores absolut yndlingsdyr fulgte med os over dørtrin og gulvtæpper, og derfor har vi alle typer af rulledyr og trækkelegetøj til børn. Det betyder, at I kan finde versioner af Lille Pers kendte Bodil Kjær elefant, flot udskårne dyr i træ, søde futtog med klodser og mange, mange flere. De små trædyr og hæklede dyr kommer fra kendte mærker som Kids Concept, Sebra, Woodlii og Done By Deer eller Bloomingville.

Dyk ned i vores omfattende udvalg af trækkedyr til børn, og find den perfekte fødselsdagsgave, dåbsgave, barselsgave, julegave eller bare Jeg Elsker Dig-gave til det barn DU kender, og husk at vi tilbyder prisgaranti, så du altid kan få den billigste pris online, når du handler hos os!

Pssst - Har du set, hvad vi ellers har af superlækkert trælegetøj eller spændende og lærerigt aktivitetslegetøj i vores udvalg af legetøj til babyer og mindre børn?