Ranglen er et aktiverende legetøj, der giver barnet en stimulerende leg at beskæftige sig med, og motiverer det til at udforske verden indgående. Vi har rangler med både rasler og bideringe i udvalget herunder.
79 resultater.

Rangler til de mindste

Det bedste legetøj i hele verden er det, der sætter gang i alle sanser, og derfor er det jo klart, at ranglen er blevet en klassiker blandt babylegetøj, hvad end det er en trærangle, eller om den er hæklet og strikket sammen, så længe der er knald på lyden, farver og former, så er baby underholdt!

Rangler af alle slags til babyen, barnevognen og legetæppet

Her opdaterer vi altid vores udvalg af rangler og rasler til babyen, og vi har et bredt udvalg, både af hæklede rangler, trærangler og rangler til aktivitetstæppet. Dyk ned blandt kendte og elskede mærker som Fisher-PriceTeddykompaniet og Kids Concept, der har specialiseret sig i babylegetøj, og find den perfekte dåbsgave, babyunderholdning eller bare et nyt yndlingslegetøj.

Og husk at vi også har bunker af legetøj til 1 år, 2 år og opefter også, eller hvad med en body til den lille og en antikolik sutteflaske. VI er trods alt Norden største nethandel til børnefamilien, så du finder det hele her!