Mærk farten, når I suser ned ad kælkebakken. Med en rumpeslæde under måsen kan selv de mindste være med, og rumpeslæder er heldigvis altid lette at bære på – også for børn. Se de smarte modeller, vi har fundet til jer her.

Numsekælke til børn og barnlige sjæle

Kært barn har mange navne, og røvkælk, numseslæde, tallerkenkælk samt tefad er nogle af dem, som vi kender, og alle har prøvet at sidde på en af slagsen og suse i fuld fart ned over kælkebakken. Til forskel fra en simpel plastikpose redder rumpekælken bagdelen fra et par af de skarpere knolde, og så holder den længere end en eftermiddag, og til forskel fra rigtige slæder og kælke er den ualmindelig let at få med op ad bakken igen. En optimal kombination af leg og let arbejde eller hvad?!

Fantastiske rumpekælke på Jollyroom

Og rumpeslæder er selvfølgelig en del af vores vintersortiment – vi er jo trods alt Norden mest velassorterede nethandel, når det gælder børn og børnefamilier, så her finder du rumpeslæder fra de bedste og nyeste mærker, herunder STIGA, Plasto og Pinepeak – så er det bare at vælge, hvilken farve I vil have?!

Før I smutter vil vi minde om at vi har prisgaranti og 365 dages åbent køb, og så har vi også tonsvis af løbehjul, gynger, og andet spændende legetøj til børn, som måske kunne være noget -tjek selv efter.

God fornøjelse!