Vægdekorationer

En fin vægdekoration kan give dit hjem et personligt og moderne udtryk. Her hos Jollyroom har et stort udvalg af flotte vægdekorationer, med forskellige motiver og moderne designs, til dekoration af børneværelset.
79 resultater.

Indret et personligt børneværelse med wallstickers

Det er sjovt at indrette børneværelset med alverdens møbler og interiør, der passer lige ind i dit barns interesser og personlighed, men der er jo bare den lille ting med børn, at deres mening om, hvad der er sejt eller sjovt, meget hurtigt kan ændre sig. Det som den ene dag er det sejeste i verden, kan den næste være for pattebørn. Ja, den har de fleste forældre nok hørt før?! Derfor er det heldigt, at der findes smarte wallstickers, der både er en billig, sjov og personlig måde at indrette børneværelset på, lige efter barnets ønsker og med yndlingsmotiverne – og, når de små har ændret mening, så er det let at tage klistermærkerne ned igen!

Foruden at være superflot indretning er wallstickers også en sjov måde at skabe eventyrlig stemning på børneværelset. Når Elsa, Spiderman eller Peter Plys er med på væggen, så har man ikke bare sin yndlingsfigur med på sidelinjen, men børneværelset bliver også en eventyrlig ramme for historier og sjov, og hvis motivet matcher godnat-læsningen, så er historien fuldendt!

Stort udvalg af flotte wallstickers til børneværelset

Her på Jollyroom har vi masser af klistermærker til væggen, så du kan designe et børneværelse med dit barns yndlingskarakterer og motiver. Hos os finder du både wallstickers til babyer og større børn, og vi har mange kendte figurer og mærker såsom Bloomingville, Design Letters og RoomMates, der har et stort udvalg af alle de kendte Disney figurer som Lynet McQueen, prinsesserne fra Disney Princess og den gode Doc McStuffins, samt andre flotte dyr, træer, blomster og meget, meget mere. Vi har desuden prisgaranti på hele vores store sortiment, så du kan købe dine nye wallstickers til børneværelset billigt, så tag et kig i vores store udvalg, og find det vægklistermærke, der vil gøre lykken hos dit barn!