Huer

Hold hoved og ører varme, når det blæser og sneer. Vores kæmpeudvalg af børnehuer inkluderer både babyhuer, elefanthuer og tophuer med øreflapper, så det er let at finde en, der passer til vintertøjet.
444 resultater.

Huer til børn

Der findes ikke dårligt vejr, så længe tøjet er praktisk, og i det danske vejr er det endnu vigtigere at have alt overtøj til børnene i orden, inden sæsonen igen skifter! Og husk, at uanset om det er babyer eller børn, vådt hår efter idræt eller kolde ører i vinterkulden, så kan man slippe for forkølelser og mellemørebetændelse, bare ved at have en hue på hovedet! At huen så er ekstra smart med mønstre og sjove designs, det gør jo heller ikke noget. Hold dig ikke tilbage, når du skal finde overtøj og tilbehør til børn og babyer, fordi det er vigtigt at holde hovedet varmt, hvis man skal lege og spille uhindret hele året rundt!

Gode og billige huer, hatte og kasketter hos Jollyroom

Vi siger det igen: Vi er og bliver Nordens største forhandler af ALT til barn og baby, så vi har selvfølgelig også et kæmpestort og varieret udvalg af hovedbeklædning af enhver art; huer, hatte og elefanthuer, til babyer såvel som til større børn, ja, kasketter og caps kan du endda også finde, men det vigtigste er nu, at du finder den perfekte hue til dit barn, som I begge kommer til at elske. Skal det være en hue med ansigt på og ører på toppen, eller en hjelmhue til babyer? Eller hvad med en lækker, varm hue i uld med bomuldsfór, som kan bindes under hagen, eller én, som er lige til at trække på hovedet?

Find alle mønstre og farver blandt mærker som Didriksons, Ticket To Heaven, Tiny Treasure, Joha eller Reima, alle sammen tøjmærker der kendes på kvalitet og design. Og husk, hvis du og mangler en flyverdragt til børnene eller vanter og halsedisser, der matcher, så har vi det under overtøj. Du finder faktisk alt, hvad du har brug for af børnetøj online lige her på Jollyroom!