Her har vi massevis af trøjer til børn, både drenge og piger. Festlige og praktiske trøjer til børn i alverdens designs, så I kan finde alt hvad i har brug for af overdele og trøjer til basisgarderoben på én gang.
579 resultater.

Trøjer til børn i alle aldre

Hvad er børnenes yndlingsuniform, hvis det ikke er deres fine trøje? En trøje med det populære Marius-mønster eller en enkel bomuldstrøje med yndlingsmotivet på er begge rigtigt gode at have i garderoben, både som mellemlag under jakken og som ganske almindelig hverdagstøj til skole, fest og fritid. En hættetrøje til børnene er også en sikker vinder, og hvilket barn vil ikke elske at gå rundt med Marvel Avengers, Frost eller andre seje Disneykarakterer på maven. Uanset hvad børnene fortrækker, så skal de i hvert fald have en trøje at trække over hovedet, og trøjer skal de få!

Stort udvalg af børnetrøjer på Jollyroom.dk

Akkurat ligesom at vores sagnomspundne udvalg af børnetøj indeholder tøj til børn og babyer i alle andre, så indeholder det også et episk udvalg af børnetrøjer. Her er der uldtrøjer fra lækre mærker som Joha, smarte sportstrøjer fra Hummel og skønne hverdagstrøjer med fine motiver fra Lego Wear og Small Rags, og det er kun toppen af isbjerget.

Har du handlet helt færdigt? Så du vores smarte bukser, søde kjoler og varmt, praktiskt overtøj til glade vinterbørn? Vi tør godt love, at du kan finde præcis det, I mangler, lige her.

Husk at vi har prisgaranti her på Jollyroom, så du altid er sikker på at få varen til den bedste pris..