Opbevar barnets bleer praktisk og nemt, med smarte opbevaringsløsninger fra Jollyroom. Vi har et bredt sortiment af bleopbevaring med alt fra blestationer til blespande med flotte motiver og farver. Søg blandt vores brede udvalg og find din nye blespand m.m. fra elskede varemærker som UBBI, ImseVimse og Little Dutch!

Opbevaring til puslebordet

Er du også en af dem, der sætter pris på god og organiseret opbevaring ved puslebordet, så bleer, klude, og pudder er inden for rækkevidde? Man kan selvfølgelig vælge at få sig et smart puslebord med skuffer og hylder, eller et par praktiske kurve kun til puslebordet, men i virkeligheden findes der en superlet løsning på organiseringen – både hvis man er god til det, og hvis man er lidt af et rodehoved!

Etuier til bleer og puslegrej!

På jollyroom.dk synes vi, at livet skal være let, også med små børn. Derfor har vi fundet smarte opbevaringssystemer fra UBBI til puslebordet og praktiske bleetuier fra b.box, så bleerne er lette at pakke med i pusletasken samt få fat på igen. En lille, men fantastisk ting at have ved hånden, når man har blebørn!

Tjek også vores udvalg af praktiske stofbleer, pusleborde, både væghængte og stående, samt lugtfrie blespande. Vi har alt, hvad børnefamilien mangler.