Gør badeværelse eller pusleplads lugtfri med en smart blespand fra mærker som Sangenic, Korbell og UBBI, der har specialiseret sig i at gøre det let, enkelt og økonomisk at opbevare brugte bleer og tilbehør, så de ikke lugter. Vi har både smarte og billige blespande, som passer til alle præferencer samt de tilhørende affaldsposer.
24 resultater.

Lugtfrie Blespande & poser der passer

Hyggeligt og nødvendigt er det at pusle babyen, for ved bleskifte sker der næsten lige så meget ”bonding” som når man ammer, men derfor kan man nu alligevel godt glæde sig over et velduftende badeværelse og toilet - både for egen og gæsters skyld! Med en lugtfri blespand f.eks. fra Sangenic eller Korbell er det ikke bare lugtfrit og hygiejnisk at komme af med bleerne, men også let og praktisk. Det gælder specielt, når man skal have den ene hånd på babyen, der ligger og spræller, den anden holder bleen, den tredje… Ja, lad os bare sige at de bedste blespande er enkle at bruge, når man har hænderne fulde!

Bedst testede blespande og poser på Jollyroom

Vi stræber efter at være Nordens bedste shop, når det gælder gravide og børnefamilier, og vi er altid på jagt efter de bedste produkter, lækreste designs og innovative løsninger, og en elegant, lugtfri Blespand af Tommee Tippees populære Sangenic, Korbell eller UBBI med en smart pakke refill-poser er en oplagt del af udvalget til børnefamiliens pleje og pusle.

Husk at vi altid matcher prisen med vores prisgaranti og vi har 365 dages åbent køb, hvis du fortryder. Har du spørgsmål til produkterne, så ring eller skriv til vores skønne kundeservice, der sidder klar ved tasterne og telefonerne for at hjælpe!

Psst! Har du tjekket vores kæmpestore udvalg af legetøj og babylegetøj samt børnemøbler og puslemøbler? Vi har virkelig lagt hjernen i blød for at sikre os alt, hvad I kunne have brug for. Alt fra barnevogne, ammepuder, juniorsenge og tremmesenge – ja, you name it!