Schleich

Jollyroom har et stort udvalg af action- og miniaturefigurer fra tyske Schleich!

Schleich er mest kendt for virksomhedens naturtro dyr, og er med produkternes høje kvalitet blevet et elsket varemærke for børn over hele verden.

Vi har samlet et fint udvalg af dyr til den, som vil samle sin egen bondegård, en stald med heste af alle mulige racer, eller måske en zoo.

  •  

    v47 Schleich Logo.png

213 resultater.

Schleich figurer i massevis

De findes overalt – Schleichs fantastiske og virkelighedstro figurer og figursæt! Bedst kender vi dem fra heste og hestestalde og måske en bondegård med dyr, men i realiteten findes der ikke det dyr, og den hverdagssituation, som Schleich ikke har portrætteret med deres figurer. Figurer som har en overlegen detaljerigdom, der gør dem perfekte for børnene at lege med, når fantasien skal på spil og børnene skal lege at de driver en bondegård, skal til stævne på et ridecenter, ja, selv dinosaurer og blåhvaler kan vi klare, så det er bare fantasien, der sætter grænser.

Heste og andre dyr fra Schleich i bunkevis.

Schleich er en klassiker, og de små figurer skaber både grobund for leg og fantasi, men de mange detaljer giver også børnene et lærerigt legetøj, så der er god grund til at sikre et figursæt med hestestald, en bondemand med dyr eller vilde dyr fra savannen til børnene, og på jollyroom.dk har vi altid et opdateret udvalg af de nyeste Schleich-sæt og de mest elskede klassikere, så I selv kan vælge – ja, selv en julekalender kan man finde, når tiden nærmer sig!

Ud over Schleich figurer og figursæt kan man også finde både dukkehuse figurerne kan bo i, legekøkkener og legeværktøj til dem, der vil være med i deres egen leg eller de populære løbehjul og cykler til børn, der har ild i rumpen. Som Nordens største nethandler til børnefamilien sætter vi en stolthed i at have det hele til jer alle sammen.

God fornøjelse og velkommen indenfor!