Play-Doh

I Jollyrooms sortiment finder du et stort udvalg af modellervoks og tilbehør fra Play-Doh.

Play-Dohs produkter giver dit barn gode muligheder for at udvikle sine kreative evner på en sjov måde. Virksomhedens produkter er flotte og farverige, hvilket gør dem endnu skæggere at lege med!

35 resultater.

Play Doh modellervoks til kreative sjæle

Giv de fleste børn en klat modellervoks i hånden, og de kan ikke lade være med at begynde at forme og kreere, og hvis der er noget, børn er gode til, så er det at bruge deres fantasi på verden! Med Play Doh er det oplagt at tage en regnvåd eftermiddag ved bordet med modellervoks i flotte farver, der bare venter på at blive modelleret og formet igen og igen, lige efter børnenes egen fri fantasi! Der er også meget hjælp at hente i alle de mange forskellige Play Doh sæt med køkken, is eller cupcakes og børnene kan endda lege slagter, pizzabager eller hvad med tandlæge med Dr. Drill ’N Fill – alle i Play Doh, selvfølgelig! Mulighederne for hyggelig kreativitet og sjov er uendelige.

Vidste du, hvor mange forskellige, sjove Play Doh sæt der fandtes? På Jollyroom kan vi godt lide Play Doh fordi det er giftfrit, og så findes det i alverdens fantastiske forskellige farver, med og uden glimmer. Desuden kan det også fås i alle mulige sjove sæt og kombinationer både som dåsesæt og med sjove forme, udstikkere, maskiner og redskaber til, så både små og store børn kan lave fine kunstværker.

Modellervoks i sæt og dåser på Jollyroom

Her hos Jollyroom har vi et kæmpe udvalg af aktivitetssæt fra Play Doh. Tjek vores webside og gå på opdagelse i alle de uendelige kreative muligheder, der er at finde med de fantasiske Play Doh aktivitetetssæt.

Var det noget med mere kreativt og fantasifuldt legetøj til børnene? Husk at vi er Nordens største forhandler af alt til børn og babyer, også sæbeboblemaskiner, bondegårdsdyr, dukkehuse og børnecykler. Hos os kan du handle på alle årets 365 dage, vi har aldrig lukket!