Baby Brezza

Den perfekte maskine til nybagte forældre

Hvis du er forælder, så kender du det sikkert godt. Af og til, så føles det som om, at man er ved at drukne i babyer, modermælkserstatning, vælling eller babymad, men sådan behøves det ikke at være. Gør dig selv en tjeneste, og gør det nemt at nyde madtiden med den lille ny. Det er nemlig ikke lige let at stå med modermælkserstatning, der klumper og bliver kold, målebægere og en baby på armen - som vel at mærke vågnede og blev skrupsulten på 3 millisekunder. Med BabyBrezza Babymadsmaskine kan du på forhånd fylde vand og mælkepulver på, så når barnets sult melder sig, er det bare at trykke på en enkelt knap – hurtigt og let!

Brezza Formula Pro blander selv, undgår klumper og luftbobler, fungerer med alle slags flasker og pulver, og så ved du, at du får en flaske med mælk eller vælling, som er præcis de 37°, du gerne vil have. Så bliver det vidst ikke nemmere!

Sæt vidundermaskinen til at lave Babymaden

BabyBrezza har virkeligt gjort det let, og på Jollyroom er vi stolte over at være eksklusiv forhandler af det lille vidunder i Danmark. Det er trods alt vores mål at være uundværlige for jer børnefamilier derude, og hvad er bedre, end at lette en stor del af hverdagen med baby ved at fikse maden sikkert, korrekt og sundt i et snuptag.

Der er forresten et par andre ting, der gør hverdagen meget lettere, hvis I spørger os. Tjek f.eks. Dr. Browns sutteflasker, som modvirker diarre og luft i maven, eller ammepuder, der støtter og hjælper både mor og barn i ammeperioden. Vi anbefaler også, at du anskaffer dig en lugtfri blespand til badeværelset, men vi har samlet det meste under babyudstyr, så du selv kan vælge, let og enkelt.