Fem køreposer i forskellige prisklasser!

Der er mange forskellige køreposer — hvilken køreposer passer bedst til jeres behov? Det hjælper vi jer med at finde ud af, i dagens indlæg!

På vores hjemmeside kan I finde et stort udvalg af slidstærke, varme køreposer der tåler vand, der kan bruges til barnet er omkring 4 år gammelt.

Der er mange forskellige farver, mønstre og udseende at vælge imellem. Vi har garanteret noget for enhver smag. Klik her for at komme til alle køreposerne!

Det er køreposens opgave at beskytte barnet mod blæst og kulde, samtidig med at den skal holde barnets egen varme inde. En kørepose har i princippet den samme funktion som en flyverdragt, men er meget vigtig for de mindste børn, da de jo ikke bevæger sig så meget. Det kan være ret praktisk med en kørepose, når I er på indkøbstur og bevæger jer både ude og inde, så slipper I nemlig for at tage flyverdragten af barnet, hver gang I er inde.

Hvilken kørepose passer bedst til jer? Her beskriver vi fem favoritter i forskellige prisklasser!

Allround køreposen til en rimelig pris

Ønsker I en kørepose til en rimelig pris, der kan bruges hele året rundt, så kan vi anbefale 2ME Kørepose Båstad. Denne kørepose er lavet af bomuld, er foret med fleece og ved hjælp af lynlåsen ved barnets hoved, kan man forme en lille "hætte" til barnet.

Den klassiske og populære kørepose

Vil I gerne bruge køreposen i flere forskellige vogne kan vi foreslå Petite Chérie Essence. Dette er en klassisk vinterkørepose, der har alt det I skal bruge til en fornuftig pris. Varm polstring, blød teddypels, to lynlåse, inderside med udtag til 5-punktssele OG passer til de fleste vogne på markedet!

Køreposen med unikt mønster

Nordbjørn Kørepose Fox er perfekt til jer som gerne vil være anderledes, med et unikt mønster — køreposen pifter vognen op samtidig med at den er sjov for barnet at kigge på. Udover det fabelagtige design er denne kørepose med sin varme polstring og lynlåse meget praktisk, og så passer den til de fleste vogne på markedet.

Den stilrene vinterkørepose

Er der minusgrader hvor I bor? Så vil Nordlys Kørepose Wool af merinould garanteret holde jeres barn varmt. Denne kørepose har et enkelt Nordisk design, der passer til jer der gerne vil have en smart kørepose samtidig med at den er varm og vandafvisende.

Køreposen der holder længe

Voksi Urban Køreposen er en moderne vinterkørepose af høj kvalitet, der kan bruges i mange år. Med denne kørepose får I to forskellige overdele, der kan udskiftes i takt med at jeres barn vokser. Derfor kan denne kørepose kan bruges til barnet er 4,5 år gammelt. Udover at køreposen kan udvides er den lavet af 100 % uld, kan åbnes i fodenden så temperaturen kan justeres og har dobbelte lynlåse så overdelen kan tages helt af.

Gå endelig ikke glip af vores tidligere trendsartikel, der forklarer hvordan I vælger den helt rigtige kørepose! Læs den her: https://www.jollyroom.dk/trends/2019/09/guide-sadan-vaelger-du-den-rigtige-korepose

Åkpåsar-DK.jpg1. 2ME Kørepose Båstad 2. Petite Chérie Essence Kørepose 3. Nordbjørn Kørepose Fox 4. Nordlys Kørepose Wool 5. Voksi Urban Kørepose 

nordlys-åkpåse_780X500.jpgNordlys Kørepose, Grey