Guide til at købe de rigtige vinterstøvler

For at dit barn ikke skal fryse i vinterkulden, er gode og varme vinterstøvler noget af det vigtigste. I dagens indlæg udpeger vi de vigtigste funktioner som du bør overveje, når du køber støvler til dit barn.

Vinterstøvler skal både være praktiske, flotte i farverne, så dit barn vil gå med dem, og passe til jeres budget. Der findes stadig et hav af mulige vinterstøvler til børn, så læs med her hvad der er vigtigst at tænke på, når du køber støvler online.

Vandtæthed og åndbarhed
Vinter i Danmark er noget skiftende i vejret med alt fra sne til regn og blæst. Derfor er noget af det vigtigste ved vinterstøvler, at de er vandtætte. Støvlerne skal desuden være åndbare så luften kan komme ud, når dit barn løber rundt og sveder. Ingen gider at løbe rundt med kolde og våde fødder.

Varme og komfort
I de kolde temperaturer er det naturligvis vigtigt at støvlerne også er varme. Se efter støvler med fór af fleece, uld eller andet varmende materiale. Skoene skal desuden have en god isolationsevne, hvilket betyder at de må sidde godt fast, men de må heller ikke være for små.

Slidstyrke
Tjek også støvlernes kvalitet, specielt hvor slidstærke de er. Sko som holder længere er både bedst for miljøet og for økonomien. Og hvis skoene også sidder godt, er det virkelig indbydende at hoppe i skoene og løbe ud og lege i vintervejret.

GORE-TEX
Sko med GORE-TEX holder fødderne tørre og giver god ventilering. GORE-TEX-membranen indeholder mikroskopiske porer, som er 20.000 gange mindre end vandmolekyler, men 700 gange større end dampmolekyler. Dette gør, at regn og vand ikke kan trænge ind i skoen, men at fugt fra fødderne godt kan komme ud. Støvlerne kan endda regulere temperaturen, så dit barn har det tørt og varmt i sine sko.

I jagten efter de perfekte vinterstøvler til børn, der både har GORE-TEX, slidstærke såler og varmt fór, vil vi fremhæve bestseller-modellen Culusuk fra Superfit. Støvlerne har en let ydersål med god grebsevne, GORE-TEX-membran og uldsåler. Culusuks har en 100 % vandtæt overdel og lader foden ånde, samtidig med at den er dejlig varm.

superfit_780X500.jpg

Superfit vinterstøvler

Husk et par lækre og bløde strømper for at støvlerne kan nå deres fulde potentiale, tjek for eksemel de fine uldstrømper fra Pierre Robert her.

Læs flere tips til at vælge det rigtige vintertøj til børn lige her.

________________________________

www.testuniverset.dk